Monday, April 27, 2015

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΤΟΥ ΠΑΝΟΣΙΟΛ. ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗ ΙΩΗΛ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΟΥ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ"



Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΤΟΥ ΠΑΝΟΣΙΟΛ. ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗ ΙΩΗΛ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΟΥ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ"

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Μας κοινοποιήθηκε η ακόλουθη ηλεκτρονική επιστολή του Πανοσ. Αρχιμ. Ιωήλ Κωνστάνταρου προς το ιστολόγιο “Αποτείχιση”:

“Χαίρετε.
Σας παρακαλώ, δεν επιθυμώ να δημοσιεύετε κείμενά μου. Δηλώνω δε ότι ουδεμία σχέση πνευματική και Εκκλησιαστική έχω μαζί σας.
Αν παρά ταύτα για δικούς σας λόγους συνεχίσετε να δημοσιεύετε κείμενά μου, που όπως προανέφερα δεν επιθυμώ να δημοσιεύετε, παρακαλώ να αναφέρετε την πηγή από την οποία τα λαμβάνετε.

+π. Ιωήλ Κωνστάνταρος"

Η επιστολή αυτή εστάλη στο ιστολόγιο "Αποτείχιση" που αρνήθηκε μέχρι στιγμής να την δημοσιεύσει εξ ου ο π. Ιωήλ την κοινοποίησε στο ιστολόγιό μας.

Πρόκειται για ακόμη ένα χαστούκι στις παρειές των αποτειχισμένων σχισματικών που βρίζουν πεζοδρομιακά ακόμη και τον Οικουμενικό Πατριάρχη και οι οποίοι εμπλέκουν στο ιστολόγιό τους κληρικούς, λαικούς και μοναχούς, οι οποίοι δεν επιθυμούν καθόλου να έχουν σχέση μαζί τους. 

Και ενώ για κάθε έντιμο άνθρωπο θα αρκούσε η υπόδειξη των αρθρογράφων να μη δημοσιεύουν τα κείμενά τους στο ιστολόγιό τους, οι διαχειριστές του ιστολογίου θεωρούν σκόπιμο να προκαλούν με τη δημοσίευση άρθρων ανθρώπων οι οποίοι δεν θέλουν να έχουν σχέση μαζί τους.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του π. Αρσένιου Κατερέλου, ο οποίος είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος επειδή δημοσιεύουν καθημερινά ηχητικό ομιλίας του με τη φωτογραφία του χωρίς την άδεια του και ενώ καθόλου δεν επιθυμεί να έχει σχέση μαζί τους.

Οι γνωστοί αντι-οικουμενιστές αρθρογράφοι  Βασίλης Χαραλάμπους, Ανδρέας Κυριακού, Χριστούφαντος, π. Αρσένιος Κατερέλος και τώρα ο Αρχιμ. Ιωήλ Κωνστάνταρος τους γνωστοποίησαν την αντίθεσή τους στη δημοσίευση κειμένων τους και μάλιστα χωρίς παραπομπή.

Εις μάτην φυσικά...

Δηλώνω ξεκάθαρα ότι είναι η τελευταία φορά που ανεχόμαστε τις προκλήσεις. Την επόμενη φορά που θα ενεργήσουν με τον ίδιο τρόπο θα δημοσιεύσω άρθρο στο οποίο θα αποκαλύψω 
1.) ποιος φαίνεται στα χαρτιά ότι είναι ο διαχειριστής του ιστολογίου, 
2.) ποιος είναι ο “Γέροντας” -τουτέστιν ο χρηματοδότης- του ιστολογίου, 
3.) ποιος είναι ο πραγματικός διαχειριστής του ιστολογίου τον οποίο από μακρού χρόνου άφησα στο απυρόβλητο παρόλον ότι γνωρίζω το σκοτεινό του ρόλο, και, 
4.) σε ποιον παραχώρησε σχεδόν εξ ολοκλήρου το ιστολόγιο και για ποιο λόγο, και, 
5.) πώς τελικά και γιατί οι οικουμενιστές ωφελούνται τα μέγιστα από την αρθρογραφία του ιστολογίου.

No comments:

Post a Comment