Wednesday, July 20, 2011

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Η ΕΔΟΝ ΚΑΙ Η "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ" ΕΙΠΑΝ ΚΑΤΙ ΣΩΣΤΟ!











ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Η ΕΔΟΝ ΚΑΙ Η “ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ” ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΕΙΠΑΝ ΚΑΤΙ ΣΩΣΤΟ!


Του Παναγιώτη Τελεβάντου

=============


Στις ιστοσελίδες της ΕΔΟΝ (νεολαίας του κόμματος του Χριστόφια) και της “Προοδευτικής” (της φοιτητιώσας νεολαίας του ΑΚΕΛ) αναρτήθηκε επιτέλους και μια σωστή ανάρτηση. Απολαύστε την:


''Οι ιστοσελίδες edon.org.cy και proodeftiki.org.cy έχουν αφαιρεθεί από τον εξυπηρετητή ως διαμαρτυρία για το γεγονός ότι η κυβέρνηση Χριστόφια βρίσκεται ακόμα στην εξουσία.


Η καταστροφική έκρηξη στη βάση 'Ευάγγελος Φλωράκης" έχει αλλάξει τη ζωή μας για πάντα: 13 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, δεκάδες έχουν τραυματιστεί σωματικά και ψυχολογικά, η οικονομία της Κύπρου έχει ουσιαστικά καταρρεύσει και η χώρα μας έχει χάσει κάθε ίχνος αξιοπιστίας και αξιοπρέπιας στο διεθνή χώρο.


Το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης για το κατάντημα αυτό το φέρει η Κυβέρνηση Χριστόφια.


Για να μπορέσει η Κύπρος να ξεκινήσει να επανακτά την αξιοπιστία της, η κυβέρνηση αυτή πρέπει να παραιτηθεί αμέσως και να αντικατασταθεί από μια νέα που να αποτελείται από νέους ανθρώπους που δεν έχουν ξαναπάρει την εξουσία στα χέρια τους''.


Και εκεί λοιπόν που είσαι έτοιμος να πεις:


Δόξα σοι ο Θεός. Ακόμη και τα Εδονόπουλα ξύπνησαν και κατάλαβαν πού οδηγεί την Κύπρο ο Νεοκύπριος ανίκανος και εθνομειοδότης Χριστόφιας", εκδίδονται ξάφνου ανακοινώσεις της ΕΔΟΝ και της "Προοδευτικής" και μας γνωστοποιούν ότι οι απολύτως ορθές αυτές παρατήσεις για τη διακυβέρνηση Χριστόφια δεν είναι προιόν δικής τους ανάρτησης αλλά επίθεσης που υπέστησαν τα ιστολογιά τους.!!!


Ε βέβαια! Θα έπρεπε να το υποψιαστούμε από την αρχή.!


Πού να χαμπαρίσουν οι Νεοκύπριοι γεννίτσαροι, που φωλιάζουν στα φυτώρια του ανθελληνισμόυ της ΕΔΟΝ και της “Προοδευτικής”, τα πραγματικά συμφέροντα της Κύπρου τα οποία συμπυκνώνονται σε μια μόνο φράση. “ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΣΟΥ!”


No comments:

Post a Comment