Friday, September 24, 2021

Ι. Μ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ,ΤΙ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΟΙ “ΛΙΤΑΝΕΙΕΣ” ΤΗΣ “ΑΜΑΛ”;

ΤΙ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΟΙ “ΛΙΤΑΝΕΙΕΣ” ΤΗΣ “ΑΜΑΛ”;

Του Γραφείου επί των αιρέσεων της Ι. Μ. Πειραιώς

=====

Ανήμερα της μεγάλης εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου διάλεξαν οι υπέρμαχοι της πολυπολιτισμικότητας και πολυθρησκευτικότητας, για να προκαλέσουν για πολλοστή φορά τον ευσεβή Ορθόδοξο λαό μας. 

Ενώ απαγόρευαν καθολικά τις ανοιχτές θρησκευτικές εκδηλώσεις, τις λιτανείες και τα πανηγύρια, λόγω της επιδημίας του κορωνοϊού, την ίδια στιγμή επέτρεπαν την αγία αυτή ημέρα μια άλλου είδους «λιτανεία», την «λιτανεία» της «Αμάλ»! 

Πρόκειται για μια κακότεχνη μαριονέτα, ένα ξόανο ύψους 3,5 μέτρων, που αναπαριστά μουσουλμάνα προσφυγοπούλα από τη Συρία, η οποία «αναζητά» τη «χαμένη» οικογένειά της στην Ελλάδα και την Ευρώπη. 

Η «πορεία» της ξεκίνησε από την ακριτική Χίο και συνεχίστηκε με περιοδείες σε όλη σχεδόν την Ελλάδα, προκαλώντας προφανώς συνωστισμό, αλλά και αντιδράσεις από Δήμους, Σωματεία και απλούς πολίτες.

Ο στόχος του όλου εγχειρήματος, ή καλύτερα του προπαγανδιστικού αυτού σόου, διότι περί αυτού πρόκειται, (το οποίο σημειωτέον ετέθη υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού), ήταν προφανώς να ευαισθητοποιήσει τους Έλληνες γύρω από το προσφυγικό ζήτημα και ειδικότερα να τους προδιαθέσει θετικά απέναντι στα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα. Να προκαλέσει αισθήματα λύπης, αγάπης, ευσπλαχνίας, απέναντι στις μανάδες και τα παιδιά, που έρχονται πρόσφυγες στην πατρίδα μας και ζητούν τη συμπαράστασή μας. Να προβληθεί η ιδεολογία, ότι κάθε εναντίωση στη σταδιακή αλλοτρίωση της χώρας προς κάθε τι, που θυμίζει Χριστό και Ελλάδα, δεν είναι μόνο ρατσισμός και ξενοφοβία, αλλά και έλλειψη χριστιανικής αγάπης.

Φυσικά το μήνυμα που θέλησαν να «περάσουν» οι διοργανωτές του σόου «Αμάλ» δεν έχει καμία σχέση με την τραγική πραγματικότητα, που βιώνει ο Ελληνικός Λαός με τα μέχρι σήμερα προσφυγικά κύματα, που ήρθαν και εγκαταστάθηκαν στην Ελλάδα. Η συντριπτική πλειοψηφία των εν λόγω προσφύγων δεν είναι ασυνόδευτα παιδιά, αλλά φανατικοί ισλαμιστές, που φιλοδοξούν να μετατρέψουν την Ελλάδα και γιατί όχι, ολόκληρη την Ευρώπη, σε ισλαμικό χαλιφάτο. Όπως είχαμε επισημάνει σε παλαιότερη δημοσίευσή μας με τίτλο: «Τα βαθύτερα αίτια του συγχρόνου παγκοσμίου μεταναστευτικού προβλήματος», (11.11.2019), οι πρόσφυγες αυτοί, «οι οποίοι στη συντριπτική πλειοψηφία τους είναι μουσουλμάνοι, δεν σέβονται ούτε στο ελάχιστο τους νόμους, τις τοπικές παραδόσεις, τα ήθη και τα έθιμα της ελληνικής κοινωνίας. 

Έχοντας διαποτιστεί από τα διδάγματα και τις επιταγές του Κορανίου, το οποίο θεωρεί κάθε μη μουσουλμάνο ως ‘εχθρό του Αλλάχ’ και άρα υποψήφιο θύμα προς εξόντωση, συμπεριφέρονται ως κυρίαρχοι και κατακτητές. Απαιτούν την αφαίρεση του σταυρού από δημόσιους χώρους και από πρόσωπα με τα οποία έρχονται σε επαφή. Βιαιοπραγούν, βιάζουν, δολοφονούν, προξενούν φθορές και καταστροφές στις υποδομές φιλοξενίας τους, αλλά και σε περιουσίες ελλήνων πολιτών. Δεν είναι λίγα τα εγκλήματα και μάλιστα ειδεχθή, τα οποία έχουν διαπράξει… 

Δεν είναι μακριά ο καιρός που θα ζητάμε την άδεια των μουσουλμάνων, τι φαγητό θα μαγειρεύουμε στο σπίτι μας, πως θα ντυνόμαστε και πως θα συμπεριφερόμαστε σ’ αυτούς. Κι ακόμα δεν είναι μακριά η εποχή, που θα ζητάμε άδεια, για να χτυπήσει η καμπάνα της ενορίας μας, για την περιφορά του Επιταφίου και τις υπαίθριες λατρευτικές μας εκδηλώσεις. Παράλληλα έχουν την απαίτηση να επιβάλουν την δική τους κουλτούρα και τις δικές τους παραδόσεις, διαμορφωμένες από τις επιταγές του Ισλάμ.

No comments:

Post a Comment