Tuesday, September 28, 2021

ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ: Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥ ΕΥΡΥΜΗΔΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΦΡΟΥΡΟΣ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ


 ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ: Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥ ΕΥΡΥΜΗΔΟΥ ΠΟΤΕ ΔEN ΥΠΗΡΞΕ ΦΡΟΥΡΟΣ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ

Του “Μέτοικου”

===== 

Για τον Ελπιδοφόρο Λαμπρινιάδη, η Ορθόδοξη πίστη, είναι ένας από τους χίλιους δρόμους που οδηγούν στον θεό.

Γιατί οι φωνές; Προς τι οι διαμαρτυρίες ; 

Ο Ελπιδοφόρος Λαμπρινιάδης είναι εξέχον μέλος της φαναριώτικης κοινότητας, με ευρυδημοτικές αντιλήψεις. 

Γνωρίζει καλά τα καλλίδρομα μονοπάτια, που θα φέρουν τους Πέρσες και τη διχόνοια στην ελληνορθόδοξη κοινότητα της Αμερικής. 

Λοιπόν, τι το διαφορετικό και επιλήψιμο έκανε απ’ όλα αυτά που, έως τώρα, έχει πράξει ο γέροντάς του, που ευλόγησε τα όπλα του Αλλάχ εναντίον αθώων παιδιών

Με απίστευτο θράσος, ο Ελπιδοφόρος Λαμπρινιάδης που στεκόταν περήφανος κάτω απ’ την τουρκική σημαία συντροφιά με τον Ερντογάν και τον Τατάρ, τολμά και δηλώνει πως: «Είμαστε όλοι ενωμένοι στην υπεράσπιση των εθνικών μας συμφερόντων, ο καθένας με τον τρόπο του και με το ρόλο του»! 

Προσβάλει την ιστορία των Φαναριωτών ο Λαμπρινιάδης, με την περιορισμένη σκέψη και το ανύπαρκτο πολιτικό του αισθητήριο, αν νομίζει ότι «είναι προσήλωση στην υπεράσπιση των εθνικών συμφέρονταν», το να κόβει μαζί με τον Ερντογάν και τον Τατάρ  την κορδέλα των εγκαινίων του «σπιτιού της μητέρας πατρίδας».

Ασφαλώς, στα εγκαίνια του κέντρου της τουρκικής προπαγάνδας στην Αμερική, είδαμε «τον τρόπο» που ο Λαμπρινιάδης υπερασπίζεται τα εθνικά συμφέροντα των Ελλήνων. Ο «ρόλος του» σε αυτή την υπεράσπιση είναι το πρόβλημα.

Για την Ιστορία: Ο Εφιάλτης του Ευρυδήμου, ποτέ δεν υπήρξε φρουρός στις Θερμοπύλες! 

 πηγή

No comments:

Post a Comment