Monday, August 13, 2018

ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΗΣ Ε. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ


ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΗΣ Ε. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
===== 

Διαβάσαμε στο ιστολόγιο “Θρησκευτικά”:

"Λήξη και Ανανέωση της θητείας του Προέδρου, της Διευθύνουσας Συμβούλου και μελών του Δ.Σ., και ορισμός νέων μελών Δ.Σ., στον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.)".

Μεταξύ άλλων η απόφαση προβλέπει ότι "Ανανεώνουμε τη θητεία της Γιαννακοπούλου Ελένης του Ιωάννη,  μόνιμης υπαλλήλου κλάδου ΠΕ Μαθηματικών - Στατιστικών στη Γενική Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού του Υπουργείου Εξωτερικών, με ΑΔΤ ΑΚ 129096, ως Διευθύνουσας Συμβούλου του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. 

Η θέση της ανωτέρω είναι πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης. Κατά τα λοιπά εφαρμόζονται οι διατάξεις της αριθμ. 21466/ΙΑ/14-2- 2013 (ΦΕΚ 424/Β’) απόφασης του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, όπως ισχύουν".

Πρόκειται για την Διευθύνουσα Σύμβουλο σε βάρος της οποίας είχε ασκηθεί Ποινική δίωξη επειδή πέταξε την εικόνα της Παναγίας στα σκουπίδια.

Βεβαίως ουδείς εκπλήττεται επειδή ανανεώθηκε το συμβόλαιο της κ. Γιαννακοπούλου. Είναι λογικό επόμενο ότι, αφού πέταξε την εικόνα της Παναγίας στον κάλαθο των αχρήστων, οι άθεοι, βλάσφημοι και Εκκλησιομάχοι κυβερνώντες θέλουν με κάθε τρόπο να την κρατήσουν στην θέση της. 

Ουδόλως μάλιστα θα παραξενευτώ αν την προαγάγουν στην ιεραρχία του Υπουργείου Παιδείας ή αν θα είναι υποψήφια βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εθνικές εκλογές.

Το ερώτημα είναι γιατί σιωπά ο διά τας αμαρτίας ημών Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος;

Δεν έχει αντίρρηση να διορίζονται σε επιτελικές θέσεις του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων βλάσφημοι, άθεοι, εθνομηδενιστές, Εκκλησιομάχοι και Θεοτοκομάχοι;

Αλλά γιατί υποβάλλω ερωτήματα που γνωρίζω πώς απαντούται;

Σιγά μην δεν κουνήσει το δακτυλάκι του ο προσφυώς αποκαλούμενος ΣΥΡΙΖΩΝΥΜΟΣ σε οτιδήποτε κάνουν οι συνωμότες του στην κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ!

Το δεύτερο ερώτημα:

Η ΠΕΘ θα εκδώσει αυστηρή ανακοίνωση και θα καταγγείλει τον παράσπονδο Αρχιεπίσκοπο και τους Εκκλησιομάχους και βλάσφημους των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ή θα κάνει την πάπια όπως κάνει για πολλά άλλα ουσιαστικά θέματα;

No comments:

Post a Comment