Thursday, February 25, 2010

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ "ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ" ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΛΕΩΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ



ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ “ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ”

ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ


Του Παναγιώτη Τελεβάντου

==========


Πληροφόρηση, Μηνιαία έκδοση της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος, Νοέμβριος - Δεκέμβριος 2009, σσ. 20.


Σελίδες 20. Φωτογραφίες του Μητροπολίτη Ιγνάτιου; 27 παρακαλώ! Φωτομοντέλο ο Σεβασμιότατος; Χαρτί: Σούπερ - ιλλουστρατιόν. Ως Ιεράρχης των "Νέων χωρών" δεν θα ήταν νοητό να μην εμπνέεται από τις οικολογικές ευαισθησίες του Παναγιότατου.


Περιεχόμενα του περιοδικού: Αποκαλυπτήρια προτομής του αείμνηστου Χριστόδουλου. Θαυμάσια! “Πανελλήνιο Λειτουργικό Συμπόσιο” για να προωθηθεί η “Νεοβαρλααμική” “λειτουργική αναγέννηση”. Καταπληκτικά! Πολυσέλιδη αναφορά για τον τόμο που εξεδόθη για τα δεκάχρονα της ποιμαντορίας του Σεβασμιότατου κ. Ιγνάτιου. Εξαίσια! Οπισθόφυλλο: Φωτογραφία επιστολής με τις ιδιόχειρες υπογραφές ποδοσφαιριστών τοπικού αθλητικού συλλόγου!!! (Δεν πρόκειται περί τυπογραφικού λάθους καλά διαβάσατε!!!) Λαμπρά!


Συμπέρασμα: Ελεος!


Οικουμενιστής, νεωτεριστής και Νεοβαρλααμίτης ο Σεβασμιότατος.


Εισήγαγε “παπαδίνες” στη Μικρή και τη Μεγάλη Είσοδο!!! στη Θεία Λειτουργία. Προωθεί, με το στανιό, χωρίς συνοδική άδεια, την αδόκιμη, δογματικά προβληματική και κακόγουστη μεταγλωττισμένη θεία Λειτουργία στη Μητρόπολη Δημητριάδος.


Υποστηρίζει το μη ομολογιακό, πολυπολιτισμικό περιεχόμενο του μαθήματος των θρησκευτικών. Είναι αλληλέγγυος της ολιγομελούς διασπαστικής και επικίνδυνης κλίκας του Γιαγκάζογλου, που προωθεί το πρόγραμμα των άθεων κυβερνώντων στην παιδεία.


Α! ναι. Κόντεψα να το ξεχάσω! Στηρίζει, επίσης, με όλες του τις δυνάμεις, τη Θεολογική Ακαδημία Δημητριάδος στο Βόλο από όπου εκπορεύεται πάν νεωτεριστικό, οικουμενιστικό και “Νεοβαρλααμικό” πονηρόν ρήμα.


Τελικό συμπέρασμα: Μια και συμπλήρωσε δεκαετία στον πολύπαθο θρόνο Δημητριάδος ο Σεβασμιότατος δεν είναι καιρός να αποσυρθεί "εις τα ίδια" για να ξεκουρασθεί από το φόρτο της ποιμαντικής του διακονίας;


Γένοιτο!


“Ο ποιείς, ποίησον τάχιον”, Σεβασμιότατε. Δεν σηκώνει άλλη χρονοτριβή.

No comments:

Post a Comment