Tuesday, June 11, 2019

ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΜΠΑΛΙ (ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ)


ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΜΠΑΛΙ (ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ)

Του θεολόγου κ. Ανδρέα Κυριακού
===== 

Για τους πολλούς το νησί Μπαλί της Ινδονησίας δεν είναι τίποτ’ άλλο παρά εξωτικός προορισμός για τουρίστες, με ξενοδοχεία πολυτελείας, τοπία απαράμιλλης ομορφιάς, ηφαίστεια κ.τ.ο. 

Στο νησί αυτό εργάζεται ταπεινά και μακρυά από τα φώτα της δημοσιότητας, από τις 6.8.1998, ο Ορθόδοξος ιερέας π. Στέφανος Μπόικ Νίνο, της Ιεράς Μητροπόλεως Σιγκαπούρης. Ξεκίνησε με μόνο τρεις Ορθόδοξους Χριστιανούς στο νησί αυτό, που κατοικείται από Ινδουιστές. 

Στην πόλη Σιγκαράτζια είναι επικεφαλής της τοπικής εκκλησίας που περιλαμβάνει περίπου 200 πιστούς. Παλεύει να φέρει στην Ορθοδοξία τους παγανιστές του Νησιού. 

Μεταξύ άλλων κατόρθωσε να ιδρύσει από το 2002 το Ορφανοτροφείο του «Αποστόλου Θωμά», στο οποίο φιλοξενούνται ορφανοί και φτωχοί μαθητές και φοιτητές. 

Στις 10 τρέχοντος μηνός έστειλε σε κάποιο γνωστό του στην Κύπρο επείγουσα έκκληση για την αποστολή οικονομικής βοήθειας στο Ορφανοτροφείο, το οποίο δυσκολεύεται πάρα πολύ τελευταία να λειτουργήσει. 

Αν κάποιος έχει την ευχέρεια και την καλή θέληση να βοηθήσει παραθέτουμε τόσο την ηλεκτρονική διεύθυνση του π. Στέφανου, όσο και τον αριθμό λογαριασμού του σε τοπική Τράπεζα. Ευχαριστούμε.

Α΄) Ηλεκτρονική διέυθυνση email : frstephanos_presbyter@yahoο.com

Β΄) Αριθμός Λογαριασμού: Α/C NO 8270019081
ADDRESS :STEPHANUS BOIK NINO,JL. DR. SUTOMO 3
BANK CENTRAL ASIA MENARA BCA FLOOR 25

CENAIDJA


No comments:

Post a Comment