Monday, June 5, 2017

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΣΤΕΓΟΥ



ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΣΤΕΓΟΥ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Πολλά μας αποκάλυψε η αγάπη του Κυρίου και οπωσδήποτε όλα όσα είναι απαραίτητα για τη σωτηρία μας. Το σίγουρο είναι ότι μας περιμένουν πολλές εκπλήξεις εν εκείνη τη Ημέρα. 

Ιδού τι διαβάσαμε, στο "Έθνος" από τη "Ρομφαία":

“Ένας 85-χρονος άνδρας, από την Ουγγαρία, δώρισε όλη του την περιουσία σε ένα νοσοκομείο παιδιών και τώρα ζει στους δρόμους!

Ο κύριος Joe Csarmaz ζει πλέον σε ένα χαρτόκουτο στην πόλη, αφού πούλησε το σπίτι του και όλα τα υπάρχοντά του για να δωρίσει σε τοπικό νοσοκομείο έναν αξονικό τομογράφο και ένα μηχάνημα ακτινογραφιών.

Ο κύριος Joe Csarmaz πουλώντας όλα τα υπάρχοντα μάζεψε περίπου 125.000 € και τα δώρισε όλα στο Tuzolto Utca Childrens’ Clinic, στην πόλη Budapest, όπου εργαζόταν πριν βγει στην σύνταξη!

Έχω πολύ δυνατά αισθήματα για αυτά τα παιδιά που δεν έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν μια πλήρη ζωή αφού είναι άρρωστα. Εγώ έχω ζήσει 85 χρόνια και τώρα τους δίνω την ευκαιρία να χαρούν και αυτά. Δεν με νοιάζει να ζω στην φτώχεια, αρκεί να ξέρω ότι τους προσέφερα κάτι για μια καλύτερη ζωή», είπε ο 85-χρονος άνδρας φιλόθεος και φιλάνθρωπος Joe Csarmaz.

Ο Κύριος μας παρήγγειλε αυτός που έχει δύο χιτώνες να δίνει τον ένα στους φτωχούς. Και όμως! Ο ηλικιωμένος αυτός κύριος χάρισε όλα του τα υπάρχοντα στους φτωχούς και τώρα μένει άστεγος στους δρόμους.

Δεν αναφέρει η είδηση ποιο είναι το θρήσκευμα αυτού του υπέροχου ανθρώπου.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Αυστρίας και Ουγγαρίας Αρσένιος έχει μόνιμο εργόχειρο να συμπροσεύχεται με αιρετικούς και να προάγει τον θρησκευτικό τουρισμό αγκαζέ με Παπικούς.

Διερωτώμαι! Ενδιαφέρθηκε να πλησιάσει τον υπέροχο αυτό άνθρωπο -αν είναι ακόμη εν ζωή- για να του δώσει στέγη και τροφή και για να τον διδάξει -αν δεν είναι ορθόδοξος- τις αλήθειες της πίστης μας και να τον εγκεντρίσει, με το Άγιο Βάπτισμα, στο σώμα της Ορθόδοξης Εκκλησίας;

No comments:

Post a Comment