Tuesday, June 13, 2017

O κ. ΣΤΑΥΡΟΣ ΖΟΥΜΠΟΥΛΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο π. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΘΕΡΜΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ


O κ. ΣΤΑΥΡΟΣ ΖΟΥΜΠΟΥΛΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο π. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΘΕΡΜΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ 

Του κ. Λυκούργου Νάνη, ιατρού
=====

Ο έτερος παρουσιαστής του βιβλίου του αιρετικού πάπα της Ρώμης, ο γνωστός και μη εξαιρετέος κ. Σταύρος Ζουμπουλάκης, τυγχάνει ιδρυτικό μέλος της εκκλησιομάχου ΔΗΜΑΡ του Φ. Κουβέλη, πολέμιος των ιεραρχών εκείνων που εκφέρουν εθνοκεντρικό λόγο, γνωστός θαμών της αποδομητικής της Ορθοδόξου Θεολογίας "ακαδημίας θεολογικών σπουδών" της μητροπόλεως Δημητριάδος, της αντιπατερικής και πατρομάχου, πρόεδρος του Δ.Σ. του Ιδρύματος "ΑΡΤΟΣ ΖΩΗΣ" (του οποίου πρόεδρος στο παρελθόν διετέλεσε ο κοιμηθείς καθηγητής Αγουρίδης...), που "συγκοινωνεί" με το γνωστό "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΣΙΝΚΙ" του επίσης γνωστού και μη εξαιρετέου Π. Δημητρά που υπέβαλλε μήνυση σε βάρος του μητροπολίτη Πειραιώς, υπέρμαχος της αποποινικοποιήσεως της βλασφημίας των Θείων.

Αναφορικά με το ίδρυμα "ΑΡΤΟΣ ΖΩΗΣ" παραθέτω το εξής απόσπασμα από σχετικό διαδικτυακό δημοσίευμα: Επισκεπτόμενος κανείς την ιστοσελίδα του Ελληνικού Παρατηρητηρίου Συμφωνιών του Ελσίνκι και αυτήν του Balkan Human Rights (Βαλκανικά Ανθρώπινα Δικαιώματα) μπορεί κανείς να πάρει μία ιδέα σχετικά με τις σχέσεις του συγκεκριμένου φορέως τόσο με εγχώριους όσο και με διεθνείς φορείς και Μ.Κ.Ο. Μπορεί, επίσης να διαπιστώσει ότι το Παρατηρητήριο του Ελσίνκι του Παναγιώτη Δημητρά, καθώς και η Ομάδα για τα Δικαιώματα των Μειονοτήτων στην Ελλάδα, της συζύγου του, Ναυσικάς Παπανικολάτου, έχουν ανακοινώσει επισήμως ως χορηγούς τους το Κεντρικό όργανο του Τζωρτζ Σόρος στην Ευρώπη, δηλ. το Ινστιτούτο Ανοικτής Κοινωνίας που εδρεύει στην Βουδαπέστη. Επίσης χορηγίες έχουν λάβει από την Ευρωπαϊκή Ένωση, από την Αυστριακή κυβέρνηση, από τον Νίκο Δήμου, από το Ίδρυμα «Άρτος Ζωής», το Ευρωπαϊκό Κέντρο Δικαιωμάτων των Ρομά, το Ίδρυμα Μπέρκχοφ για την Διερεύνηση Συγκρούσεων, το Δίκτυο Εναλλακτικής Πληροφόρησης, το Ινστιτούτο Άσπεν του Βερολίνου, την Διεθνή Ομοσπονδία του Ελσίνκι, την Κοινωνία για την Επικοινωνία και την Πολιτική Έρευνα και … την Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς.

Ολόκληρο το δημοσίευμα εδώ: http://berlin-athen.eu/%CE%BF-%CF%83%CF%8C%CF%81%CE%BF%CF%82-%CF%87%CF%81%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%84%CE%B5%CE%AF-%CE%B1%CE%BD%CE%B8%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%BA/ στο οποίο και σκιαγραφείται ο εθνοαποδομητικός ρόλος του γνωστού και μη εξαιρετέου Σόρος.

Στη φωτογραφία βλέπουμε τον π.Βασίλειο Θερμό να ομιλεί σε εκδήλωση του ιδρύματος με θέμα "νεοναζιστικός παγανισμός και Ορθόδοξη Εκκλησία".

No comments:

Post a Comment