Saturday, October 1, 2011

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ κ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΤΟΝΑ




ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ κ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΤΟΝΑ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
===========
Αγαπητέ κ. Ντόνα,

Αποφεύγω συστηματικά τον τελευταίο καιρό να δημοσιεύω κείμενα που μου στέλλετε για δύο λόγους.

Καταρχήν επειδή τα στέλλετε ως απανταχούσες σε διάφορα ιστολόγια. Επομένως δεν είναι απαραίτητο να δημοσιεύονται και στο ιστολόγιό μου, όπως συμβαίνει με άλλα κείμενα που γράφονται ειδικά για το ιστολόγιο, τα οποία μου στέλλουν διάφοροι πατέρες και αδελφοί όπως λ.χ. ο κ. Πολυνείκης Θεοδωρόπουλος - κατά σάρκαν αδελφός του αείμνηστου Γέροντα Επιφάνιου Θεοδωρόπουλου-, ο κ. Ιωάννης Ρεντζίδης ή τα ποιήματα που μου στέλλει ο κ. Β. Χαραλάμπους.

Αλλά και για ένα δεύτερο πολύ πιο ουσιαστικό λόγο, ο οποίος είναι αφ' εαυτού αρκετός για να μη σας δημοσιεύω αυτού του περιεχομένου κείμενα ακόμη και αν τυχόν τα γράφατε ειδικά για το ιστολόγιό μου.

Δεν συμφωνώ καθόλου μαζί σας με αυτή την αντιγερμανική υστερία.

Πρέπει να καταλάβετε ότι η Μέρκελ είναι καγκελάριος της Γερμανίας. Οχι πρωθυπουργός της Ελλάδας! Ως εκ τούτου εξυπηρετεί τα συμφέροντα της πατρίδας της. Οχι της δικής μας.

Εμείς φταίμε επειδή ο Ιερώνυμος, ο Χριστόφιας και ο ΓΑΠ είναι αρχηγοί της Εκκλησίας και της Πολιτείας και όχι οι Γερμανοί, οι Αμερικανοί και οι "σκοτεινές δυνάμεις".

Οι "σκοτεινές δυνάμεις" κάνουν τη δουλειά τους και οι ξένες κυβερνήσεις εξυπηρετούν τα συμφέροντα της πατρίδας τους.

Πότε επιτέλους θα αποκτήσουμε δικούς μας ηγέτες που θα γνοιάζονται για τα ελληνικά συμφέροντα και στην Κύπρο και στην Ελλάδα και στην Εκκλησία και στην Πολιτεία; Αυτό είναι το ερώτημα!

Πριν κάνουμε κριτική των ξένων ας τακτοποιήσουμε τα του οίκου μας.

Γνωρίζω ότι συμφωνείτε μαζί μου ότι ούτε στην Ελλάδα, ούτε στην Κύπρο έχουμε την ηγεσία που θα έπρεπε!

Σας ρωτώ: Είναι δυνατόν να μην ντρέπεστε - από λίγο Ελληνικό φιλότιμο να πάρει η ευχή! - όποτε ο ΓΑΠ, ο Πάγκαλος και η συμμορία τους ανοίγουν το στόμα τους;

Δεν νιώθετε εμετική αηδία όταν βλέπετε το Νεοκύπριο εθνομειοδότη Χριστόφια να είναι ακόμη πρόεδρος της Κύπρου παρόλον ότι 13 νεκροί και το 20% του ΑΕΠ της Κύπρου χάθηκαν μέσα σε μια μέρα και παρόλον ότι η μια παραχώρηση προς τους Τούρκους ακολουθεί την άλλη;

Οσο για τον Αρχεπίσκοπο Ιερώνυμο “ύμνος άπας ηττάται συνεκτείνεσθαι σπεύδων τω πλήθει της ανομίας” που είναι βουτηγμένος!

Κυτάξτε σε ΟΛΕΣ ανεξαίρετα τις Αυτοκέφαλες Ορθόδοξες Εκκλησίες, κ. Ντόνα.!

Παντού οι Προκαθήμενοι και οι ιεραρχίες προσπαθούν να βοηθήσουν το ποίμνιό τους με την παρέμβασή τους προς το κράτος ή με τον έλεγχο που ασκούν για τα κακώς κείμενα.

Και ο διά τας αμαρτίας ημών πρασινοφρούραρχος Αρχιεπίσκοπος;

Κάνει ότι μπορεί για να βοηθήσει τους άθεους να γκρεμίσουν τα πάντα.!!!

Με αυτά τα δεδομένα εξακολουθείτε να πιστεύετε ότι το πρόβλημά μας είναι η Μέρκελ και οι “σκοτεινές δυνάμεις”;

Η δική μου άποψη έιναι ότι όποιος δεν θέλει να πολεμήσει την πραγματική αιτία των κακών διεξάγει αγώνες κατά των αόρατων “σκοτεινών δυνάμεων” και εναντίον της Μέρκελ, του ΔΝΤ και της Τρόικας.

Με εκτίμηση,

Παναγιώτης


Παραθέτουμε στη συνέχεια την επιστολή του κ. Ντόνα που μας έδωσε την αφορμή για τη σύνταξη της πιο πάνω επιστολής.

*****

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ κ. ΝΤΟΝΑ
=======
Γεώργιος Ντόνας
Μιχ. Παπακωνσταντίνου 21
Παιανία Αττικής Τ.Κ. 19002
Τηλ. 210-6542239

ΔΩΡΟΘΕΑ … ΚΑΤ' ΕΥΦΗΜΙΣΜΟΝ.!
Η ΘΗΛΥΚΗ ΜΑΣΤΙΓΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.!

Του οικονομολόγου κ. Γεώργιου Ντόνα
====

Έφθασε η ώρα που το γένος των Αλαμανών, μετά από μια σειρά μιαιφόνων – δολοφόνων της Ανθρωπότητας ανδρών, από τον σφαγέα Αττίλα μέχρι και τον αλήστου μνήμης Χίτλερ, ανέδειξε και την χιτλερίτσα (!) του, Δωροθέα Μέρκελ.!

Μοιάζει, πράγματι, με κακόγουστο αστείο, η στυγνή και αδίστακτη καγκελάριος, να ακούει στο όνομα Δωροθέα.! Βλέπεις τη φάτσα της στο γυαλί αλλά και όλη την κοψιά της, και δίνεται η εντύπωση σε κάποιους ότι έχουν απέναντί τους ένα αρπακτικό πρώτου μεγέθους, την ώρα που ετοιμάζεται να κάνει την τελική θανατηφόρα επίθεση! Γύρω της και πίσω της, σα λυσσασμένα αγριόσκυλα έτοιμα να ορμήσουν στο ανυπεράσπιστο θύμα τους, διακρίνεις τους επιτελείς της, με πρώτο τον ανεκδιήγητο κ. Στόϊμπλε να διαγκωνίζεται και να σπρώχνει, με το αναπηρικό καροτσάκι του, για να βρεθεί στην πρώτη γραμμή και να αρπάξει την καλύτερη μερίδα ...

Ταλαίπωρη Γερμανία, του Γκαίτε και του Σίλερ - του Κάντ και του Χέγκελ - του Χάϊντεγκερ και του Στράους – του Μπάχ και του Βάγκνερ – του Σούμαν και του Χέντελ – του μεγάλου Μπετόβεν και του συγχρόνου μας Φον Κάραγιαν, κοίταξε που σε οδηγεί κατά καιρούς και τώρα, ο υπερφίαλος εγωϊσμός, η απροσμέτρητη έπαρση, ο απάνθρωπος Νιτσεϊσμός και η ωμή βαρβαρότητα (ανθρωποφαγία) κάποιων αδίστακτων και αιμοβόρων ηγετών σου ...

No comments:

Post a Comment