Sunday, October 9, 2011

ΑΠΟ ΠΟΙΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΠΕΣΕ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ Α.Κ.Ε.Λ.;


ΑΠΟ ΠΟΙΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΠΕΣΕ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΑΚΕΛ;


Το Παναγιώτη Τελεβάντου

===================


"Δεν πρέπει να πέσουμε στο επίπεδο του ΔΗ.ΣΥ, του Αρχιεπισκόπου και των άλλων", δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας του Α.Κ.Ε.Λ. κ. Αντρος Κυπριανού.


Με συγχωρείτε κ. Α. Κυπριανού, αλλά από ποιο πλανήτη πέσατε και κάνετε αυτή την εξωφρενική δήλωση;


Δηλαδή σε ποιο επίπεδο βρίσκονται αυτοί που πρόδωσαν τον απελευθερωτικό αγώνα της Κύπρου, αυτοί που ταυτίζονταν και ταυτίζονται πάντοτε με τα συμφέροντα των Αγγλων, αυτοί που καίουν Ελληνικές σημαίες, αυτοί που μισούν τον Ελληνικό χαρακτήρα της Κύπρου, αυτοί που προσπάθησαν να αλλοτριώσουν τον Ελληνορθόδοξο χαρακτήρα της παιδείας των Ελληνόπαιδων της Κύπρου, αυτοί που δεν προσκυνούν εικόνες, αυτοί που βεβηλώνουν τα αγάλματα των ηρώων, αυτοί που λένε ότι πιστεύει η μάνα τους η Αννού, αυτοί που ευθύνονται για το φόνο 13 ανθρώπων και αυτοί που σε μια νύχτα ξεκλήρισαν το 20% του Α.Ε.Π. της Κύπρου;.


Για να πέσει κ. Κυπριανού κανείς κάτω υπάρχει μια απαραίτητη προυπόθεση: Να βρίσκεται ψηλά!


Τώρα πόσο ψηλά βρίσκεται ο Πρόεδρος Χριστόφιας και το Α.Κ.Ε.Λ. το αφήνω στην κρίση κάθε νοήμονα ανθρώπου.


Τα πάντα παρέδωσε στους Τούρκους ο κ. Χριστόφιας εν αγνοία ή ενώ διαφωνούσαν όλες οι άλλες πολτικές δυνάμεις του τόπου χωρίς να πάρει κανένα απολύτως αντάλλαγμα.


Οι οπαδοί της ομάδας του Α.Κ.Ε.Λ. κραυγάζουν συνθήματα στα γήπεδα υπέρ της Τουρκίας και εναντίον της Ελλάδας και μετά ο κ. Κυπριανού αγωνιά να μην πέσει από το ...ύψος που βρίσκεται το Α.Κ.Ε.Λ. και ο κ. Χριστόφιας.!!!

1 comment:

  1. Έχω και εγώ προσωπική ματρυρία για τον κ. Χριστόφια. Βρέθηκα μερικές φορές σε ακολουθίες της Εκκλησίας μας και σε θεία λειτουργία στην μονή Κύκκου και ο κύριος Χριστόφιας δεν φιλοτιμήθηκε ούτε στο δι' ευχών να βάλει το σταυρό του! Ντροπή σας κύριε Χριστόφια!

    ReplyDelete