Monday, October 31, 2011

ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ;


ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ;


Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=============

Η απόφαση του τυχοδιώκτη πρωθυπουργού, που θέλει fast παγκόσμια διακυβέρνηση, να οδηγήσει τη χώρα σε δημοψήφισμα, μπορεί να αποδειχθεί η σωτήρια κίνηση αν βρεθούν έστω και ελάχιστοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να καταψηφίσουν την κυβέρνηση της εθνικής αισχύνης.

Οχι επειδή πιστεύω ότι υπάρχουν μεταξύ των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ άνθρωποι με στοιχειώδη έστω αξιοπρέπεια, αλλά επειδή διατηρώ την ελπίδα ότι ίσως το ένστικτο πολιτικής επιβίωσης ορισμένων από αυτούς τους οδηγήσει έξω από το μαντρί του ΠΑΣΟΚ.

Αν αυτό γίνει θα αποδειχθεί πραγματική ευλογία για τη χώρα. Η κυβέρνηση του ΓΑΠ είναι ότι πιο άθλιο και ελεεινό έχει να παρουσιάσει ο πολιτικός βίος της νεώτερης Ελλάδας. Κυβέρνηση ανικάνων, κυβέρνηση κατοχική, κυβέρνηση αναξιοπρέπειας, κυβέρνηση εθνικής ντροπής. Οσο πιο γρήγορα ξεκουμπιστούν από την εξουσία τόσο το καλύτερο. Ο Θεός να δώσει να τους ξεφορτωθούμε σε λίγες μέρες και ας ελπίσουμε ότι αυτό θα οδηγήσει και στη διάλυση του κόμματος του “Ηρόστρατου.”

Μια τελευταία ευχή! Αν με το καλό ο Αγιος Θεός βοηθήσει και ξεκουμπιστούν οι αχρείοι που μας κυβερνούν, ελπίζουμε ότι θα συμπαρασύρουν μαζί τους στην πτώση τον χειρότερο Αρχιεπίσκοπο που γνώρισε στην Ιστορία Της η Εκκλησία της Ελλάδος.

Ο διά τας αμαρτίας ημών Μακαριότατος κ. Ιερώνυμος με τους Μεσσηνίας και τους Διαυλείας του, να φύγουν για να ανασάνει η Εκκλησία από τον ασφυκτικό βρόγχο που Της έχουν βάλει στο λαιμό.

Πέστε στα γόνατα, πατέρες και αδελφοί, να μας αξιώσει ο Θεός να γιορτάσουμε, σε λίγες μέρες, τα ελευθέρια.

No comments:

Post a Comment