Monday, October 17, 2011

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΘΛΙΟ ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΘΗΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΣΙΦΟΥΝΑ




















ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΘΛΙΟ ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΘΗΤΕ ΜΑ ΤΟΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΣΙΦΟΥΝΑ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=========

Πατέρες και αδελφοί! Για όνομα του Θεού! Μην παίζετε το παιγνίδι των αθέων και του Αρχιεπισκόπου. Αφήστε τον άθλιο εκκλησιομάχο Σηφουνάκη και δέστε τι μαγειρεύει σε βάρος της Εκκλησίας ο διά τας αμαρτίας ημών “πρασινοφρούραρχος” Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος με τον ανεκδιήγητο Μεσσηνίας, τον “Πάγκαλο της Εκκλησίας”, όπως πολύ εύστοχα τον αποκαλεί ο κ. Σωτηρόπουλος.

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΓΙΔΑ
_______

Προσέξτε! Πέφτουμε σε καλοστημένη παγίδα. Προσπαθούν να ξεσηκώσουν τον κόσμο εναντίον του άθλιου, αλλά ακίνδυνου Σηφουνάκη, την ώρα που ο Μακαριότατος με τον Μεσσηνίας μαγειρεύουν να ξεπουλήσουν τις συμβατικές υποχρεώσεις της Πολιτείας προς την Εκκλησία.

Σε απλά Ελληνικά. Ο Σηφουνάκης ρίχνει βόμβες συσκότισης για να στρέψει τα πυρά εναντίον του.

ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ!!!
__________

Την ίδια ώρα οι συνωμότες Αρχιεπίσκοπος και Μεσσηνίας ζητούν η Εκκλησία αυτοβούλως να παραιτηθεί από τα νομικά της δικαιώματα της παραχώρησης της εκκλησιαστικής περιουσίας στο κράτος έναντι της καταβολής μισθού στους κληρικούς!!!

Πατέρες και αδελφοί! Ο πραγματικός εχθρός δεν είναι έξω από τα τείχη. Είναι μέσα στα τείχη. Ο δούρειος ίππος των αθέων είναι αυτός ούτος ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος με συνεργάτη τον ανεκδιήγητο και κακόδοξο Μητροπολίτη της “διηρημένης Εκκλησίας".

ΠΥΡ ΟΜΑΔΟΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ
_______

Σταματήστε τα πυρά εναντίον του Σηφουνάκη! Αμέσως. Αφήστε τον να κοχλάζει μέσα στην πυρά της εκκλησιομάχου λύσσας του και στρέψετε το πυροβολικό σας πυρ ομαδόν εναντίον του Αρχιεπισκόπου και του Μεσσηνίας. Πριν ολοκληρώσουν την καταστροφή. Δεν έχει μπέσα ο Αρβανίτης. Χτυπήστε τον αλύπητα. Στο ψαχνό. Με πνευματικές σφαίρες διασποράς. Εξ επαφής.

ΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΚΙΝΗΜΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ
________

Πρέπει να δρομολογηθεί αμέσως στην Ιεραρχία κίνημα ανατροπής του συνθηκολόγου Αρχιεπισκόπου. Ούτε δευτερόλεπτο για χασομέρι δεν υπάρχει. Ο συνθηκολόγος Ιερώνυμος πρέπει να φύγει και να πάρει μαζί του τον δελφίνο του και κομισσάριο του ΠΑΣΟΚ Διαυλείας Γαβριήλ (Παπανικολάου), αλλά και το τελευταίο στιλέτο που κάρφωσε στο σώμα της Εκκλησίας ο Χριστόδουλος πριν πάει να συναντήσει τον Κριτή του: Τον Μεσσηνίας Χρυσόστομο Σαββάτο.

ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ
_________

Ιερώνυμος, Διαυλείας και Μεσσηνίας πρέπει να ξεκουμπιστούν από την Ιεραρχία. Να τους πάρουν μαζί τους οι Πασόκοι όταν θα φεύγουν κακήν κακώς από τη “Σαιγκόν” με ελικόπτερα. Πριν περάσουν από το Καστρί, την πλατεία Συντάγματος και την Τρικούπη τα ελικόπτερα απαραιτήτως πρέπει να κάνουν στάση στην Καλαμάτα, στη Μονή Πετράκη και στην οδό Φιλοθέης.

Παραθέτουμε στη συνέχεια την είδηση που μας έδωσε την αφορμή για τη σύνταξη του πιο πάνω σχολίου.

*****

ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΝ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΚΛΗΡΟΥ
=====

Πρόταση να αναλάβει η Εκκλησία εξ ολοκλήρου τη μισθοδοσία του κλήρου ανεξαρτήτως συμβατικών δεσμεύσων του κράτους, κατέθεσε στην τελευταία Σύνοδο της Ιεραρχίας ο μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος.
Η πρόταση έγινε αποδεκτή από πολλούς ιεράρχες και ανατέθηκε στον ίδιο η διερεύνηση του θέματος.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Χρυσόστομος έχει ξεκινήσει τη συγκέντρωση στοιχείων προκειμένου να ερευνήσει τη βιωσιμότητα αυτής της λύσης και να την παρουσιάσει σε επόμενη Σύνοδο της Ιεραρχίας.

ΠΗΓΗ:

Εκκλησιαστικό Πρακτορείο Ειδήσεων “Ρομφαία”

No comments:

Post a Comment