Sunday, October 9, 2011

ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ! ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ!



ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
============

Μια εικόνα χίλιες λέξεις!

Ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ κ. Αντρος Κυπριανού υποδέχεται τον Πρόεδρο Χριστόφια, ενώ το κόκκινο σφυροδρέπανο και η προτομή του Λένιν φαίνονται στο βάθος.

Κόμμα ξενοκίνητο. Ανθρωποι αποκομμένοι από την πίστη και την πατρίδα μας.

Απανωτές εθνομειοδοτικές παραχωρήσεις έκανε ο εθνομειοδότης Πρόεδρος Χριστόφιας προς τους Τούρκους χωρίς να πάρει κανένα αντάλλαγμα για την Ελληνική πλευρά.

Και τούτο παρά την εκ διαμέτρου αντίθετη θέση όλων των κομμάτων της Κύπρου.

Και τώρα;

Με τη φονική εκρηξη στο Μαρί σκοτώθηκαν 13 άνθρωποι και τραυματίστηκαν δεκάδες άλλοι και το Α.Ε.Π. της Κύπρου μειώθηκε σε μια μέρα κατά το 20%.

Και ο Νεοκύπριος ανθέλληνας Πρόεδρος Χριστόφιας;

Αρνείται να παραιτηθεί παρόλον ότι ο κ. Πολυβίου - που ο ίδιος διόρισε για να εξετάσει τα αίτια της έκρηξης και να καταλογίσει ευθύνες - αποδίδει στον Πρόεδρο την κύρια ευθύνη για την τραγωδία.

Εστω και αν το 75% του λαού και όλα τα κόμματα του ζητούν να παραιτηθεί.!!!

Εστω και αν το κύρος του βρίσκεται στο ναδίρ εξακολουθεί να βρίσκεται γαντζωμένος με νύχια και με δόντια στην προεδρική καρέκλα.

Αλήθεια! Τι δημοκρατική ευαισθησία μπορεί να περιμένει κάποιος από ένα εραστή της Σοβιετικής Ενωσης;

2 comments:

  1. Πολύ ωραίο άρθρο! Δυστυχώς όμως ο κ. Χριστόφιας δεν εννοεί να ακούσει την κατακραυγή των Ελληνοκυπρίων και παρουσιάζει ως πρόσχημα την λαϊκή εντολή που έχει πάρει τον καιρό των εκλογών. Όμως δυστυχώς ή ευτυχώς έχει χάσει πλέον την λαϊκή εντολή και δεν υποστηρίζεται από κανένα κόμμα πλήν του ΑΚΕΛ.

    ReplyDelete