Tuesday, October 4, 2011

ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΕΞΕΔΟΘΗ


ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΕΞΕΔΟΘΗ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ


Του Παναγιώτη Τελεβάντου

==============


Από την πρώτη μαύρη μέρα που εγκαταστάθηκε ο Χριστόφιας στο Προεδρικό - ας όψονται όλοι οι ζώντες τε και τεθνεώτες για το κρίμα - η μια συμφορά ακολουθεί την άλλη.


ΠΑΡΕΧΩΡΗΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ

_________


Απανωτές προδοτικές παραχωρήσεις έγιναν προς τους Τούρκους εν αγνοία της Βουλής των αντιπροσώπων και του Εθνικού Συμβουλίου. Ο κ. Χριστόφιας παρέδωσε τα πάντα στους Τούρκους χωρίς να πάρει κανένα αντάλλαγμα.


ΝΕΟΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ

___________


Παράλληλα προσπάθησε να επιβάλει τη Νεοκυπριακή ανθελληνική του πολιτική στην παιδεία των Ελληνόπαιδων της Κύπρου, αλλά ευτυχώς συνάντησε σθεναρή αντίσταση από την πλειοψηφία του λαού, της Εκκλησίας και των πνευματικών φορέων της Κύπρου.


ΚΑΤΑΒΑΡΑΘΡΩΣΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

________


Πριν τη φονική έκρηξη στο Μαρί η οικονομία ήδη παράπαιε εξαιτίας της ανερμάτιστης πολιτικής του ανίκανου κ. Χριστόφια, ο οποίος παρέλαβε από τον αείμνηστο Τάσο Παπαδόπουλο υπερπλήρη τα δημόσια ταμεία και σε δυο χρόνια κατόρθωσε να δημιουργήσει αστρονομικό εξωφρενικό χρέος.


Οσο για την οικονομική κατάσταση μετά τη φονική έκρηξη στο Μαρί που στοίχισε τη ζωή 13 ανθρώπων και τον τραυματισμό δεκάδων άλλων, η οικονομία βρίσκεται σε μαύρο χάλι. Οι ζημιές ξεπέρασαν τις αντίστοιχες μετά την εισβολή και ανέρχονται στο 20% του Α.Ε.Π.. της Κύπρου.!!!


ΚΑΘΟΛΙΚΗ Η ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ

_________


Και όμως! Ο ΜΟΝΟΣ πραγματικά υπεύθυνος για το κακό που έπληξε το νησί δεν εννοεί να παραιτηθεί με τίποτα.


Οταν όλα τα κόμματα και ο λαός του ζήτησαν να παραιτηθεί προσποιήθηκε ότι ανέμενε το εξεταστικό πόρισμα του διαπρεπούς νομικού κ. Πόλυ Πολυβίου, τον οποίο ο ίδιος διόρισε για να εξετάσει τις ευθύνες για τη φονική έκρηξη. Και όταν το πόρισμα - καταπέλτης κατά του κ. Χριστόφια εξεδόθη με επιχειρηματολογία αδιαμφισβήτητης νομικής κατοχύρωσης, ο Χριστόφιας επιμένει να κινείται στη σφαίρα της πολιτικής ευαισθησίας των παχυδέρμων.


ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΚΗΘΕΙ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ

__________


Οι ποινικές ευθύνες του κ. Χριστόφια πρέπει να στοιχειοθετηθούν από τον Γενικό Εισαγγλέα της Δημηκρατίας.


Ο κ. Χριστόφιας δεν οφείλει απλά να παραιτηθεί αλλά πρέπει και να διωχθεί ποινικά και να τιμωρηθεί παραδειγματικά για το έγκλημα που διέπραξε σε βάρος της πατρίδας μας.


Ουδείς νουνεχής άνθρωπος αναμένει φυσικά ότι ο κ. Χριστόφιας θα δείξει την πολιτική ευαισθησία να παραιτηθεί.


ΝΑ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟ ΜΕΣΟ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ

___________


Επομένως όλα τα κόμματα της Κύπρου πρέπει να απαιτήσουν την αποπομπή του δοσίλογου Προέδρου ΑΜΕΣΩΣ. Η Βουλή πρέπει να εκδώσει ψήφισμα που να τον καλεί να παραιτηθεί. Ο λαός να κληθεί σε πανδημο συλλαλητήριο και να απαιτήσει δυναμικά την αποπομπή του. Πάντοτε μέσα στα πλαίσια της νομιμότητας και μακριά από κάθε βίαιη ενέργεια εννοείται.


Μόνον κρετίνοι της χειρότερης μορφής είναι δυνατόν να αποδεχτούν την περαιτέρω παραμονή του ανθέλληνα, εθνομειοδότη, Νεοκύπριου και ανίκανου κ. Χριστόφια στην εξουσία.

No comments:

Post a Comment