Thursday, March 1, 2018

ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΙΕΡΩΝΥΜΟ


ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΙΕΡΩΝΥΜΟ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό οι πιστοί πληροφορήθηκαν για το Συλλαλητήριο, που θα πργματοποιηθεί την Κυριακή 4 Μαρτίου στα Προπύλαια, για να διατρανώσει τη βούληση των πιστών να μη δεχτούν τα νέα οικουμενιστικά και θρησκειολογικά βιβλία των Θρησκευτικών.

Τα νέα βιβλία εκπονήθηκαν από Νεορθόδοξους, Νεονικολαίτες και Οικουμενιστές. Ως εκ τούτου απηχούν τις απόψεις τους που δεν είναι καθόλου συμβατές με την ορθόδοξη πίστη.

Είναι τοις πάσιν γνωστό ότι οι αντορθόδοξοι συντάχτες των νέων βιβλίων για τα Θρησκευτικα έχουν δύο ισχυρούς συμμάχους.

1.) Τους άθεους κυβερνώντες οι οποίοι προσπαθούν με κάθε μέσο να αποχριστιανοποιήσουν την παιδεία και την κοινωνία και οι οποίοι στο πρόσωπο των συντακτών των βιβλίων των νέων Θρησκευτικών βλέπουν -ως εικός- τους φυσικούς τους συμμάχους.

2.) Το πραγματικό, όμως, πρόβλημα δεν είναι ούτε οι ΚΑΙΡΟΣκόποι ούτε οι άθεοι.

Το πραγμαιτκό πρόβλημα είναι ο διά τα αμαρτίας ημών Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος το εφαλτήριο και το δόρυ αιχμής της απο-ορθοδοξοποίησης του μαθήματος των Θρησκευτικών.

Σε συνεργασία με τον θλιβερό στενό συνεργάτη του Γιαγκάζογλου προώθησε την απο-ορθοδοποίηση του μαθήματος των Θρησκευτικών και τώρα συνεχίζει να στηρίζει τους ΚΑΙΡΟΣκόπους και τους άθεους κρατούντες υπόγεια και ύπουλα για να απο-ορθοδοξοποιήσουν την θρησκευτική παιδεία των παιδιών μας.

Με αυτά τα δεδομένα θα απογοητευτούμε οικτρά αν τα συνθήματα του συλλαλητηρίου και ο κεντρικός ομιλητής, Πρόεδρος της ΠΕΘ, Καθηγητής κ. Ηρακλής Ρεράκης, δεν στοχοποιήσουν τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και αν δεν τον δακτυλοδείξουν σαν την πηγή του προβλήματος.

Όλοι ανεξαίρετα γνωρίζουν ότι η απο-ορθοδοξοποίηση του μαθήματος των Θρησκευτικών είναι κατεξοχήν έργο του Αρχιεπίσκοπου.

Γι’ αυτό παρακαλούμε θερμά τον μεν κ. Ρεράκη να καταδείξει, με την ομιλία του, τις ευθύνες του Αρχιεπισκόπου, αλλά και τους διοργανωτές του Συλλαλητηρίου να στοχοποιήσουν τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.

Αλλιώς το Συλλαλητήριο θα αποτύχει να στείλει ουσιαστικό μήνυμα και θα απογοητεύσει τους πιστούς. 

No comments:

Post a Comment