Monday, March 26, 2018

ΟΙ ΩΡΑΙΕΣ ΖΩΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ



ΟΙ ΩΡΑΙΕΣ ΖΩΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Η πρώτη, από αριστερά, ζωγραφιά είναι έργο του Christian White (6 χρόνων).

Η ζωγραφιά στο κέντρο είναι του George White (4 χρόνων), και,

Η ζωγραφιά στα δεξιά είναι του Teddy White (8 χρόνων).

Θυμάστε που σας είπα ότι μου αρέσει να λειτουργούμαι στον Ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου στο Μανχάταν, επειδή εκεί εκκλησιάζονται πολλά νεαρά ζευγάρια που έχουν πολλά ευλογημένα παιδάκια;

Έκανα, μάλιστα, ιδιαίτερη αναφορά, στην οικογένεια του Κevin και της Χριστίνας White, οι οποίοι έχουν τέσσερα ευλογημένα παιδάκια, που με κάνουν να δοξολογώ τον Θεό, όταν έρχονται στην Εκκλησία, επειδή είναι πρότυπο φρόνιμων παιδιών που τα διακρίνει πολλή ευλάβεια.

Οι τρεις ωραίες ζωγραφιές, που προτάσσονται της ανάρτησης, είναι έργα των παιδιών αυτών. 

Αυτά τα όμορφα γίνονται μέσα στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της Kοινότητας του Αγίου Γεωργίου, αλλά και των άλλων Κοινοτήτων μας!

Πολλοί οι υπέροχοι αγνοί και ταπεινοί άνθρωποι που κατεργάζονται τη σωτηρία τους στην Αρχιεπισκοπή Αμερικής.

Δυστυχώς, Παναγιώτατε, αντί να περιβάλετε με στοργή και ποιμαντική μέριμνα τα πνευματικά σας παιδιά στην Αμερική, που αγωνίζονται, μέσα σε ένα ωκεανό ετερόθρησκης και ετερόδοξης πλημμυρίδας, επιβάλλετε, με ανορθόδοξες μεθόδους, ως ποιμένες και επισκόπους μας, Οικουμενιστές, Νεονικολαίτες και ορισμένα άλλα κληρικούς, όπως τον Μητροπολίτη Σικάγου Ναθαναήλ και ορισμένους άλλους του ιδίου φυράματος.

Γιατί, Παναγιώτατε, ποτίζετε το ποίμνιό σας της Αμερικής χολή, αντί για μάννα; Τι κακό σας κάναμε και μας παραδίδετε στα χέρια λυκοποιμένων, οι οποίοι, για κανένα λόγο, δεν πρέπει να στέκονται μπροστά στο Άγιο Θυσιαστήριο;

No comments:

Post a Comment