Sunday, March 18, 2018

ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΘΕΩΡΕΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ ΤΩΝ ΦΡΑΓΚΟΠΑΠΑΔΩΝ ΩΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ!!!


ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΘΕΩΡΕΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ ΤΩΝ ΦΡΑΓΚΟΠΑΠΑΔΩΝ ΩΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ!!!

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Αδυνατεί πραγματικά ο νους του ανθρώπου να συλλάβει το βαθμό του ξεπεσμού του Βατικανού, που έχει την εωσφορική προπέτεια να βάζει καρδινάλιο να ισχυρίζεται ότι οι φραγκοπαπάδες βίαζαν από αγάπη τα παιδάκια!!! Ισχυρίστηκε, μάλιστα, ότι το Βατικανό έχει κάθε υποχρέωση, που απορρέει (άκουσον! άκουσον!) από το Ευαγγέλιο, να προστατεύσει τους παιδόφιλους Φραγκοπαπάδες και να ζητήσει από τα κακοποιημένα παιδάκια να συγχωρέσουν και να μη ζητούν την τιμωρία των βιαστών τους.!!!

Θεωρώ προσβολή της νοημοσύνης και της αξιοπρέπειας των αναγνωστών να αναλύσω την έκταση της διαστροφής του Ευαγγελίου και το μέγεθος της ασέβειας του εν λόγω καρδινάλιου, ο οποίος έχει την πλήρη κάλυψη του Βατικανού και του Πάπα Φραγκίσκου προσωπικά.

Ελπίζω, τώρα, να κατανοούν οι αναγνώστες για ποιο λόγο -κατ’ επανάληψη- έγραψα ότι το Βατικανό δεν είναι Εκκλησία, αλλά άντρο ακολασίας, ίδρυμα που ξεπλένει το μαύρο χρήμα της μαφίας και θεσμός που διαστρέφει βάναυσα το Ευαγγέλιο.

Και οι μεν Παπικοί αιρετικοί είναι, αιρετικά φρονούν και αιρετικά πράττουν.

Το μέγα ερώτημα είναι για ποιο λόγο οι Ορθόδοξοι έχουν νταλαβέρια μαζί τους, συμπροσεύχονται με αυτούς, υπογράφουν κοινά κακόδοξα κείμενα και συνάπτουν προδοτικές για την Ορθοδοξία Συμφωνίες και Διακηρύξεις.
Το χειρότερο! Με τη Σύνοδο της Κρήτης αναγνώρισαν το Βατικανό και άλλες αιρέσεις ως ετερόδοξες Εκκλησίες και αμαύρωσαν το μήνυμα του Ευαγγελίου και σύγχυσαν τα κριτήρια των πιστών.

Ιδού το δημοσίευμα που μας έδωσε την αφορμή για τη σύνταξη του πιο πάνω σχολίου.

*****


ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΒΙΑΖΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΦΡΑΓΚΟΠΑΠΑΔΕΣ!

Του π. Νικολάου Μανώλη
=====

Ἡ ἐγκατάλειψη τοῦ ἀνθρώπου ἀπό τήν Θεία Χάρη δέν ἀποδεικνύεται τόσο ἀπό τήν πτώση στήν ἁμαρτία ὅσο ἀπό τήν δαιμονική ἐπιμονή στό νά παρουσιαστεῖ ἡ ἁμαρτία καί ἡ ἀνηθικότητα ὡς κατά Θεόν ἐνέργειες. Αὐτός ὁ ἐωσφορισμός, ἡ ἀκραία πλάνη, ἀπαντᾶται κατ’ ἐξοχήν στίς αἱρέσεις πού ἀπό τόν ὑπέρμετρο τύφο, ἀδυνατοῦν νά διακρίνουν τήν ἀλήθεια πού προϋποθέτει ταπεινό φρόνημα. Ἰδού πώς οἱ παιδόφιλοι, οἱ βιαστές παπικοί ἱερωμένοι, οἱ κολλητοί τοῦ κ. Βαρθολομαίου καί χαριτωμένοι χριστιανοί κατ’ αὐτόν,  δικαιολογοῦν τά ἐγκληματικά τους ἐνεργήματα...

*****

Ένας από τους ανώτατους αξιωματούχους στην Καθολική Εκκλησία λέει ότι τα σεξουαλικά κακοποιημένα παιδιά μπορούν να βιώσουν «πνευματική συνάντηση με τον Θεό μέσω του ιερέα» ενώ είναι κακοποιημένα.

Ο ισχυρός ιερωμένος της Αυστραλίας, Αρχιεπίσκοπος της Μελβούρνης Ντένις Χαρτ, λέει ότι η Καθολική πρακτική της εξομολόγησης είναι ικανοποιητική για την αντιμετώπιση της παιδεραστίας στην εκκλησία, καθώς βοηθά τους ιερείς να απαλλάσσουν την «ενοχή τους» μετά από σεξουαλική κακοποίηση παιδιών.

Ερωτηθείς αν ήταν έτοιμος να φυλακιστεί επειδή δεν δήλωσε κακομεταχείριση παιδιών από καθολικούς ιερείς παιδεραστές, ο Αρχιεπίσκοπος Χαρτ επιβεβαίωσε ότι ήταν πρόθυμος να υπηρετήσει το χρόνο των φυλακών. Ισχυρίστηκε επίσης ότι το δικαίωμα να καλύπτονται οι παιδόφιλοι στην εκκλησία είναι μια «απολύτως ιερή επικοινωνία ανώτερης τάξης."

Έκανε τη συγκλονιστική δήλωση σε απάντηση της Αυστραλιανής Βασιλικής Επιτροπής σε Θεσμικές απαντήσεις για τη σεξουαλική κακοποίηση παιδιών, η οποία δήλωσε ότι δεν πρέπει να υπάρχει «δικαιολογία, προστασία ή προνόμιο» για τον καθολικό κλήρο που δεν κατάφερε να προειδοποιήσει την αστυνομία για κακοποίηση μέσα στην εκκλησία.

Αλλά ο Αρχιεπίσκοπος Χάρτ διαφώνησε και επέμεινε ότι η σεξουαλική κακοποίηση ήταν «μια πνευματική συνάντηση με τον Θεό μέσω του ιερέα» και ήταν «υψηλότερης τάξης» από τον ποινικό νόμο.

ΠΗΓΗ:

Ιστολόγιο Κατάνυξις

No comments:

Post a Comment