Sunday, March 18, 2018

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ


ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Δυναμικό το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στη Νέα Υόρκη. Με πολύ ενθουσιασμό χιλιάδες ομογενών συγκεντρώθηκαν, κοντά στο κτίριο των Ηνωμένων Εθνών, για να διατρανώσουν την απόφαση των Πανελλήνων να μη δεχτούν αναγνώριση της FYROM, αν χρησιμοποιήσει τον όρο Μακεδονία σε απλή ή σύνθετη ονομασία.

Μόνον αντιστόρητοι και προπαγανδιστές του ψεύδους πιστεύουν ότι υπάρχει Μακεδονικό έθνος ως συνέχεια του Μεγάλου Αλεξάνδρου και προωθούν την υφαρπαγή της ιστορικής και πολιτιστικής κληρονομιάς των Ελλήνων.

Μπράβο στον Σεβασμιώτατο και σε όσους παράγοντες της Εκκλησίας και της Ομογένειας συνετέλεσαν στη διοργάνωση του δυναμικού αυτού Συλλαλητηρίου, που έστειλε τα ορθά μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση.

Τώρα είναι η σειρά των Ελλήνων πατριωτών της Μητροπολιτικής Ελλάδας να πράξουν το καθήκον τους.

Έγιναν, βέβαια, δύο μεγαλειώδη Συλλαλητήρια και άλλα μικρότερα, που έδωσαν τη δυνατότητα συνολικά, σε δύο εκατομμύρια πατριώτες, να διατρανώσουν ότι η Μακεδονία ήταν, είναι και θα παραμείνει ΜΟΝΟΝ Ελληνική!

Τιμούμε -με κάθε σεβασμό και συναγωνιστικό φρόνημα- τους συμπατριώτες μας, των Συλλαλητηρίων της Θεσσαλονίκης, της Αθήνας, της Λεμεσού, της Ηλείας, του Αίγιου κτλ. που εξέφρασαν δυναμικά τη βούληση των Πανελλήνων για τη Μακεδονία.

Ένα πράγμα, όμως, δεν έγινε ακόμη! 

Πανελλήνιο Συλλαλητήριο-πορεία στην Αθήνα, που να αρχίσει από την Αρχιεπισκοπή για να κράξει τον Τσολάκογλου της Εκκλησίας Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, που κάνει συστηματικά πλάτες στους άθεους κρατούντες για να υποσκάπτουν τους αγώνες της Εκκλησίας και του έθνους. 

Μετά να κατευθυνθεί στη Βουλή και να στείλει σαφέστατα μηνύματα σε όσους ριψάσπιδες βουλευτές θέλουν να ξεπουλήσουν το όνομα της Μακεδονίας. 

Στη συνέχεια να κατευθυνθεί στο Υπουργείο Εξωτερικών για να αποδοκιμάσει τον εθνομηδενιστή Κοτζιά, που δημόσια ομολογεί ότι δέχεται τον όρο "Άνω Μακεδονία" και να καταλήξει στο άντρο της προδοσίας -το Μέγαρο Μαξίμου-, όπου είναι εγκατεστημένη η ηγεσία των προδοτών του ΣΥΡΙΖΑ, για να ζητήσει επιτακτικά την παραίτηση της κυβέρνησης Τσίπρα και την άμεση διεξαγωγή εκλογών με στόχο την ανάδειξη κυβέρνησης που θα απορρίψει προδοτική λύση για τη Μακεδονία.

Ορθόν και επιβεβλημένο είναι να μιλούμε στους ξένους για τα δίκαιά μας, αλλά παράλληλα προέχει να ξεκαθαρίσουμε τα του οίκου μας.

No comments:

Post a Comment