Tuesday, March 27, 2018

ΟΙ ΠΙΘΗΚΙΖΟΝΤΕΣ ΚΡΑΥΓΑΖΟΥΝ ΠΑΝΤΑ


ΟΙ ΠΙΘΗΚΙΖΟΝΤΕΣ ΚΡΑΥΓΑΖΟΥΝ ΠΑΝΤΑ

Του κ. Γιώργου Ν. Παπαθανασόπουλου
===== 

Οι πιθηκίζοντες κάθε τι το παρακμιακό προϊόν της Δύσης υπάρχει, κηρύσσουν σε κάθε ευκαιρία τις μηδενιστικές και υλιστικές αντιλήψεις τους. Η ευκαιρία τους δόθηκε πάλι με την εθνική – θρησκευτική επέτειο της 25ης Μαρτίου. Έχοντας αυτοανακηρυχθεί διάδοχοι του ναπολεόντειου μεγαλείου της δημοκρατικότητας και έχοντας περιβληθεί την τήβεννο των προστατών του εκσυγχρονισμού, έχουν άνετη την πρόσβαση στα ΜΜΕ, αλλά και στα πολιτικά Κόμματα. Μέσα από αυτά επιδιώκουν – οι άφρονες – να ξεριζώσουν την παράδοση και την ιδιοπροσωπία μας, ως Ελλήνων.   
Όλοι τους συμφωνούν στην αντιεκκλησιαστική και αντιπαραδοσιακή ιδεολογία και είναι παθιασμένοι με  την υλιστική και ηδονιστική, αλλά απροσανατόλιστη και άσκοπη ζωή. 

Για αυτούς  έγραψε ο Κωστής Μπαστιάς: «Οι πνευματικοί ταγοί του έθνους, άλλοι με την άγονη αρχαιολατρία τους κι άλλοι με τον επίσης άγονο και ξιπασμένο προοδευτισμό τους έσβησαν το Εικοσιένα από τα μάτια του κόσμου...»

Οι «γκουρού» του ξιπασμένου προοδευτισμού επιχειρούν να μας πείσουν να αποδεχθούμε την χωρίς προορισμό και προσανατολισμό ζωή και να σβήσουμε από τη μνήμη μας το 21 και την Παράδοσή μας. Φορέας αυτής της Παράδοσης είναι η Εκκλησία, που οι ελληνόφωνοι ροβεσπιέροι επιδιώκουν να εξοντώσουν, με τις λυσσώδεις επιθέσεις τους. Από καιρό έχουν εξαπολύσει μια συστηματική  εκστρατεία αμφισβητήσεως, διαστρεβλώσεως και αποκρύψεως του σωτηρίου για το Γένος ρόλου Της.   

Αντίθετοι στα σχέδιά τους είμαστε όλοι εμείς, οι πολλοί Έλληνες. Έχοντας από τη μία πλευρά τους διώκτες της μνήμης του 1821 και της Παράδοσής μας, και από την άλλη τους καπήλους των αξιών του Έθνους μας το πρόβλημα έχει περάσει σε εμάς. Για να διατηρήσουμε την ταυτότητά μας οφείλουμε να ακολουθήσουμε το παράδειγμα των ηρώων και των νεομαρτύρων, κληρικών και λαϊκών προγόνων μας. Όλοι τους μέσα στα σκοτεινά χρόνια της σκλαβιάς και υπό απάνθρωπες συνθήκες ζωής, διατήρησαν την εθνική μας ιδιοπροσωπία και, με τον Αγώνα του 1821, μας παρέδωσαν ελεύθερη την Πατρίδα μας. -   

No comments:

Post a Comment