Saturday, March 24, 2018

Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ


Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Για μια ακόμη χρονιά αντιπροσωπεία της Ομογένειας, με επικεφαλής τον Αρχιεπίσκοπο Δημήτριο, πήγε στο Λευκό Οίκο για να προβάλει τα δίκαια του Ελληνισμού στον Πρόεδρο Τραμπ.

Για μια ακόμη φορά προβλήθηκαν τα δίκαια του Ελληνισμού για τη Μακεδονία, το Πατριαρχείο και την Κύπρο ώστε να τύχουν της δέουσας προσοχής από τον Αμερικανό Πρόεδρο.

Ο Αρχιεπίσκοπος Δημήτριος, από την πρώτη στιγμή της Αρχιεπισκοπείας του, έθετε τα θέματα αυτά υπόψη όλων των Προέδρων των ΗΠΑ (Κλίντον, Μπούς, Ομπάμα, Τραμπ) και προσπαθούσε να ευαισθητοποιήσει όλους τους Αμερικανούς Προέδρους για τα εθνικά δίκαια του Ελληνισμού.

Η παρέμβαση της Ομογένειας υπήρξε -κατ’ επανάληψη- επιτυχής, γι’ αυτό είμαστε εσαεί ευγνώμονες στον Αρχιεπίσκοπο για τις παρεμβάσεις του.

Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής και η Ομογένεια σαν σύνολο κάνουν στο ακέραιο το χρέος τους έναντι του έθνους.

Τα χέρια τους, όμως, είναι -εν πολλοίς- δεμένα, για δύο λόγους:

1.) Δυστυχώς ύψιστα συμφέροντα των ΗΠΑ δεν συμπίπτουν με τα εθνικά δίκαια του Ελληνισμού, 

2.) Αλλά προπαντός, επειδή -όπως όλοι γνωρίζουμε-, σήμερα την Ελλάδα κυβερνούν οι πολιτικά τυχάρπαστοι και ηθικά ανερμάτιστοι άθεοι εθνομηδενιστές Συριζίτες, οι οποίοι ξεπουλούν το ένα μετά το άλλο τα εθνικά μας θέματα.

Ορθότατα έπραξε ο Σεβασμιώτατος Αμερικής να δώσει ιδιαίτερη έμφαση τη φετινή χρόνια στο Μακεδονικό, αλλά ποια πρακτική αξία μπορεί να έχει η οποιαδήποτε παρέμβασή του, αφού την Ελλάδα κυβερνούν οι προδότες του ΣΥΡΙΖΑ που δέχτηκαν ήδη -κατά την ιδία αυτών ομολογία- τον όρο Gorna Makedonija (τουτέστιν “Άνω Μακεδονία") για τα Σκόπια;

Ο Ελληνισμός πρέπει να βρεί άμεσο τρόπο για να απαλλαγεί από την φασιστική κυβέρνηση Τσίπρα, αλλιώς θα θρηνήσουμε και άλλες χαμένες πατρίδες. 

No comments:

Post a Comment