Friday, March 16, 2018

ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ “ΕΣΤΙΑ” ΓΙΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ


ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ “ΕΣΤΙΑ” ΓΙΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Στην αμέσως προηγούμενη ανάρτηση παραθέσαμε αξιόλογο άρθρο της εφημερίδας “Εστία” για όσα αντιχριστιανικά, αντεθνικά και αντισυνταγματικά συμβαίνουν στο Υπουργείο Παιδείας επί ημερών του κ. Γαβρόγλου.

Το άρθρο είναι γραμμένο με νηφάλια και ισχυρή επιχειρηματολογία και προβάλλει τις αθλιότητες του ΣΥΡΙΖΙΤΗ υπουργού.

Δύο σημεία σχολιασμού.

1.) Ο κ. Γαβρόγλου δεν είναι -ούτε θα μπορούσε άλλωστε να είναι- ο πραγματικός ένοχος για τα έκτροπα.

Πίσω από τον κ. Γαβρόγλου βρίσκεται ο μηχανισμός της εθνομειοδοσίας, της μαχητικής αθείας και της Εκκλησιομαχίας του ΣΥΡΙΖΑ. Γι’ αυτό παίζουμε το παιγνίδι του ΣΥΡΙΖΑ, αν εστιάσουμε την κριτική μας αποκλειστικά στον κ. Γαβρόγλου, όταν ασκούμε κριτική για τα κακώς κείμενα στο χώρο της Παιδείας.

2.) Είναι ταινία κακόγουστης επιστημονικής φαντασίας το σενάριο ότι υπάρχει ένας “κακός” Υπουργός Παιδείας τον οποίο καταγγέλλουμε στον “καλό” Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.

Η παγκοίνως γνωστή αλήθεια είναι ότι ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος είναι, όχι απλά συνεργός των άθεων και των εθνομηδενιστών, αλλά η κινητήριος δύναμις που προωθεί την απο-ορθοδοξοποίηση του μαθήματος των Θρησκευτικών και πλειοδοτεί στον χριστιανικό αποχρωματισμό του Υπουργείου Παιδείας.

1.) Όποιος θέλει κοροιδεύει τον εαυτό του ότι ο κ. Γαβρόγλου είναι το πρόβλημα και όχι η κυβέρνηση των Εκκλησιομάχων και των εθνομηδενιστών.

2.) Όποιος θέλει κοροιδεύει τον εαυτό του ότι η έκκληση των ευσυνείδητων υπαλλήλων του Υπουργείου Παιδείας θα αξιοποιηθεί για το καλό της παιδείας από τον παράσπονδο Αρχιεπίσκοπο Ιερώμυμο.

3.) Όποιος, όμως, θέλει να βλέπει την αλήθεια κατάμματα και όποιος προσπαθεί -με ουσιαστικά μέτρα- να προοωθήσει αποτελεσματική αντίσταση εναντίον της αθείας και του εθνομηδενισμού στην Παιδεία, στοχεύει ευθέως τα δύο στρατηγεία του εχθρού, τουτέστιν την άθεη κυβέρνηση Τσίπρα και τον ολετήρα της Εκκλησίας της Ελλάδας Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.

Αλλιώς αέραν δέρομεν και διακαναλώνουμε τόνους νερού στο μύλο των εχθρών της Εκκλησίας και της πατρίδας.

No comments:

Post a Comment