Thursday, March 22, 2018

ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΗ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ


ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΗ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Δεν θέλω να απογοητεύσω όλους τους αγαπητούς συναγωνιστές μου που αγωνιούν για να διατηρηθεί ο ορθόδοξος χαρακτήρας του μαθήματος των Θρησκευτικών, αλλά ας είμαστε επιφυλακτικοί, επειδή τα φασιστόμουτρα του ΣΥΡΙΖΑ δεν σέβονται, ούτε το Σύνταγμα, ούτε τους νόμους, ούτε την διάκριση των εξουσιών, ούτε τις αποφάσεις των δικαστηρίων.

Και ως να μη έφταναν αυτά έχουν την ανοιχτή υποστήριξη του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου και των Οικουμενιστών Μεσσηνίας, Δημητριάδος και Νέας Ιωνίας Γαβριήλ.

Γι’ αυτό, ας είμαστε μεν αισιόδοξοι για την ετυμηγορία του Συμβουλίου Επικρατείας, αλλά ας βρισκόμαστε, όμως, σε επιφυλακή, επειδή δεν ξέρουμε ποια σατανικά σχέδια τέξεται η Ιερωνυμική και Συριζαία επιούσα, που -κατά την λαική έκφραση- δεν πιστεύει ούτε σε Θεό, ούτε σε Χριστό, ούτε σε Παναγία.

Ιδού το σχόλιο του ευσεβούς ιατρού κ. Λυκούργου Νάνη που μας έδωσε την αφορμή για τη σύνταξη του πιο πάνω σχολίου.

*****


ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΩΝ “ΝΕΩΝ ΦΑΚΕΛΩΝ” ΝΑ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΝΑ ΟΔΕΥΗ ΠΡΟΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ!

Του κ. Λυκούργου Νάνη, ιατρού
=====

Πρόκειται για απόφαση-κόλαφο στη θρασεία παρειά των θεολόγων του ΚΑΙΡΟΥ τύπου Γιαγκάζογλου, του υπουργού α-παιδείας και πολυθρησκείας Γαβρόγλου και των ποικίλων ψευτοπροοδευτικών κύκλων, πολιτικών και δημοσιογραφικών.

Ήδη το προαναφερθέν υπουργείο-προτεκτοράτο του νεοταξισμού εξέδωσε μία θρασύτατη ανακοίνωση (είναι της μόδας τις τελευταίες ημέρες να απαξιώνουν τις δικαστικές αποφάσεις που δεν τους συμφέρουν...) αναφορικά με την ιστορική απόφαση του ΣΤΕ του οποίου οι αποφάσεις, ως γνωστόν, τυγχάνουν υποχρεωτικές για τη διοίκηση. Έκαναν λόγο για απόφαση που μας γυρίζει πολλά χρόνια πίσω! Οι άνθρωποι έχουν ξεσαλώσει και δεν ξέρουν τι γράφουν και τι κάνουν! Τόσο πολύ τους έτσουξε η απόφαση!

ΕΥΓΕ στους προσφυγόντες και στους δικαστές του ΣΤΕ. Τα σκουπίδια των "νέων φακέλων" να πολτοποιηθούν και το χαρτί να οδεύση προς ανακύκλωση!

ΠΗΓΗ:

Ακτίνες

No comments:

Post a Comment