Monday, March 26, 2018

ΕΦΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΘΩΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΕΒ. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ


Ουδεμία αμφιβολία είχαμε για την πρόθεση των άθεων και Εκκλησιομάχων κυβερνώντων να μη αποδεχτούν την ετυμηγορία του δικαστηρίου που αθώωσε τον Σεβ. Καλαβρύτων Αμβρόσιο.

Γι’ αυτό -υικά και με σεβασμό -επιστήσαμε την προσοχή του Σεβασμιώτατου ότι οι αντίχριστοι του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα τα έβαζαν κάτω. 

Θλιβόμαστε βαθύτατα για την άμεση επιβεβαίωση των φόβων μας. 

Εκφράζουμε την πλήρη συμπαράσταση και αλληλεγγύη μας προς τον Σεβ. κ. Αμβρόσιο.

ΕΦΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΘΩΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΕΒ. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ
=====

Έφεση κατά της αθωωτικής απόφασης για τον μητροπολίτη Αμβρόσιο άσκησε η Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Αιγίου, σύμφωνα με τη δικηγόρο της πολιτικής αγωγής Κλειώ Παπαπαντολέων.

Υπενθυμίζεται ότι στις 16 Μαρτίου ο μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας βρέθηκε ενώπιον του δικαστηρίου του Αιγίου μετά από μήνυση για δημόσια υποκίνηση βίας ή μίσους (με βάση τον αντιρατσιστικό νόμο) και κατάχρηση εκκλησιαστικού αξιώματος.

Αφορμή, ήταν το ομοφοβικό παραλήρημα που ανήρτησε στην προσωπική του ιστοσελίδα: «Ε, λοιπόν αυτούς τους ξεφτιλισμένους, φτύστε τους! Αποδοκιμάστε τους! Είναι εκτρώματα της φύσεως! Ψυχικά και πνευματικά πάσχουν! Είναι άτομα με διανοητική διαταραχή! Δυστυχώς αυτοί είναι τρισχειρότεροι και πολύ πιο επικίνδυνοι από κάποιους που ζουν στα τρελοκομεία!», έγραψε μεταξύ άλλων ο μητροπολίτης, ο οποίος μετά από μία πολύωρη διαδικασία αθωώθηκε, καθώς κατάφερε να πείσει το δικαστήριο ότι δεν αναφερόταν στους ομοφυλόφιλους, αλλά στους πολιτικούς που υποστήριξαν την επέκταση του συμφώνου συμβίωσης και στα ομόφυλα ζευγάρια.

No comments:

Post a Comment