Sunday, March 18, 2018

ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΩΩΣΗ ΤΟΥ ΣΕΒ. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ


ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΩΩΣΗ ΤΟΥ ΣΕΒ. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Η αθώωση του Σεβ. Καλαβρύτων κ. Αμβρόσιου, από το Δικαστήριο, είναι από πολλές απόψεις σημαντική, αλλά είναι πρωτίστως νίκη επί της δικτατορίας της "πολιτικής ορθότητας", που επιδιώκει να στραγγαλίσει την ελευθερία του λόγου.

Γι' αυτό ουδεμία εντύπωση προξενεί η λυσσαλέα αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ και των ομοιδεατών τους, ακόμη και του Υπουργού Δικαιοσύνης, εναντίον της απόφασης του Δικαστηρίου.

Το πιο απαράδεκτο δεν είναι η αναμενόμενη αντίδραση των άθεων του ΣΥΡΙΖΑ και των οπαδών της παγκοσμιοποίησης και της "πολιτικής ορθότητας", αλλά η επίθεση που υπέστη ο Σεβασμιώτατος Καλαβρύτων από τους Οικουμενιστές και τους νεωτεριστές, επειδή υπερασπίζεται την πίστη της Εκκλησίας.

Αληθεύει ότι ο Σεβασμιώτατος χρησιμοποιεί τακτικά μια ρητορική, που παρεξηγείται και δίνει επιχειρήματα στους αθέους.

Γι’ αυτό ευχής έργον θα ήταν να ήταν πιο προσεκτικός, αλλά δεν μας διαφεύγει η μικρότητα και η κακοήθεια τω επικριτών του και η προσπάθειά τους να τον στήσουν στο εκτελεστικό απόσπασμα, επειδη αντιδρά στα άνομα σχέδια της αθείας, της Εκκλησιομαχίας, της δικτατορίας της "πολιτικής ορθότητας" και του εθνομηδενισμού.

1 comment:

  1. Αφήστε τον άνθρωπο νά ξεφραστεί Ο κόσμος χάνεται και η Αλέξω χτενίζεται Αυτά που κάνουν αυτοί δεν ενοχλούν και μας μάρανε η κομψότητα των λέξεων Ξεφράξου δεσπότη μου , ξεφράξου ! Αλλωστε είναι ηλικιωμένος άνθρωπος και είναι κρίμα νά πάει σκασμένος , είναι βλαβερό για την υγεία Είναι κρίμα νά υπάρχει ένα τόσο πλούσιο λαικό λεξιλόγιο και κανείς νά μήν το χρησιμοποιεί χάριν μιάς ορθότητος Είναι σαν μία γκαστρωμένη να της κλείνεις τό στόμα νά μήν φάει αυτό που ζηλεύει Μεγάλη αμαρτία ! Αυτοί οι παραλογισμοί μπορούν νά γκαστρώσουν ακόμα και δεσπότη ! Ξεφράξου δεσπότη μου !

    ReplyDelete