Thursday, March 22, 2018

ΕΧΕΙ ΞΕΜΩΡΑΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ Ο ΠΑΠΑ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ!


ΕΧΕΙ ΞΕΜΩΡΑΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ Ο ΠΑΠΑ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ!

Θέλει οι φραγκοπαπάδες να κάνουν τατουάζ!!!

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Διαβάσαμε στο ιστολόγιο “Εξάψαλμος”:

«Μην φοβάστε τα τατουάζ», δήλωσε ο Πάπας Φραγκίσκος, καλώντας τους ιερείς να τα χρησιμοποιούν για να ενθαρρύνουν το διάλογο.
«Με τους νέους ανθρώπους δεν πρέπει κανείς να φοβάται. Ποτέ. Επειδή πάντα, ακόμη και πίσω από πράγματα που δεν είναι τόσο καλά, υπάρχει κάτι που θα μας οδηγήσει σε κάποια αλήθεια», ανέφερε, ξαφνιάζοντας το ακροατήριο.
Ο προκαθήμενος της Παπικής Εκκλησίας σημείωσε ότι υπάρχει ένα πρόβλημα «υπερβολής», όταν η άνθρωποι καλύπτουν το σώμα τους, όμως δεν υπάρχει κάποιο ειδικό πρόβλημα με τα τατουάζ. «Τα τατουάζ συχνά συμβολίζουν συμμετοχή σε μία κοινότητα. Εσύ, νεαρέ άνδρα, που έχεις κάνει ένα τέτοιο τατουάζ, τι προσδοκείς; Σε αυτό το τατουάζ, σε ποια κοινότητα εκφράζεσαι ότι μετέχεις;», ανέφερε.
Τα σχόλιά του μεταφέρθηκαν από την ιστοσελίδα της Παπικής Εκκλησίας και αφορούσαν σε ερωτήσεις που απάντησε ο Ποντίφικας για ζητήματα που αφορούν στη νέα γενιά."
Πραγματικά η κατάσταση έχει ξεφύγει με τον Ιησουίτη Πάπα Φραγκίσκο. Όργανο της παγκοσμιοποίησης, εκφραστής της λεγόμενης "θεολογίας της απελευθέρωσης", χαλαρός σε θέματα ηθικής (Ομοφυλοφιλία, Εκτρώσεις κτλ.), Προσφυγολάγνος, υποστηρικτής των Ουνιτών στην Ουκρανία και αλλού, προστάτης και προαγωγός των παιδόφιλων φραγκοπαπάδων, ο Πάπας Φραγκίσκος, από την αποφράδα μέρα της ανάρρησής του στο Θρόνο του Βατικανού, έχει αποδείξει τον εαυτό του συμφορά για την χριστιανωσύνη εν γένει, επειδή οι αθλιότητες που προωθεί πιστώνονται, από τον κόσμο, σε όλους τους Χριστιανούς.

Αυτά ας τα δουν οι Οικουμενιστές, οι οποίοι τον χαρακτηρίζουν “αδελφό” τους, επίσκοπο της αδελφής Εκκλησίας της Πρεσβυτέρας Ρώμης,  συνυπογράφουν μαζί του αιρετικά Κείμενα και Διακηρύξεις, ανταλλάζουν μαζί του λειτουργικό ασπασμό, ενώ βρίσκεται στο αντιθρόνιο του Πατριαρχικού ναού και οι οποίοι στη Σύνοδο της Κρήτης αναγνώρισαν το Βατικανό και τους άλλους αιρετικούς σαν “ετερόδοξες Εκκλησίες”.

No comments:

Post a Comment