Sunday, March 25, 2018

ΤΑ ΑΝΘΗ ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΝΘΕΩΝ


Τα άνθη επί των ανθέων.

Το "φιόρο" της οδού Φιλοθέης προσφέρει τριαντάφυλλο, από την εικόνα της Παναγίας, στο "φιόρο" του ΣΥΡΙΖΑ άθεο κ. Ν. Φίλη, ενώ ο πρώην υπουργός Παιδείας καταδίκασε την απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας για τα νέα βιβλία των Θρησκευτικών.

Ο ίδιος αχαρακτήριστος ΣΥΡΙΖΙΤΗΣ, επίσης, μόλις προχθές καταδίκασε την αναφορά της Αγίας Τριάδας στο Σύνταγμα της πατρίδας μας, ενώ στο παρελθόν απαξίωσε την πίστη των ευσεβών πιστών ότι ο Άγιος Σάββας μπορεί να θεραπεύσει τους καρκινοπαθείς.

Η χειρονομία του Αρχιεπισκόπου ελπίζω να φρονηματίσει τους αιθεροβάμονες, οι οποίοι αφελώς νομίζουν ότι ο Λιάπης κατέθεσε τα όπλα εξαιτίας της απόφασης του Συμβουλίου Επικρατείας και ότι απέστη της ανίερης προσπάθειας να απο-ορθοδοξοποιήσει το μάθημα των Θρησκευτικών.

1 comment:

  1. Και τί καταλαβαίνει το φιόρο από λουλούδια ; Τα λουλούδια τρώγονται ; Χάθηκε να του δώσει ένα πρόσφορο νά το κάνει παξιμάδι νά τό πιεί μέ τον καφέ; Θα είχε και μία συμβολική αξία η χειρονομία , για νά του θυμίσει οτι επεβίωσε τρώγοντας πρόσφορα Αφού μιά φορά έφαγε γαιδουράγκαθα , γιατί τά πέρασε για αγκινάρες Ομοίως μπέρδεψε το Σύνταγμα μέ την Ελληνική Νομαρχία Βρέ αγράμματε μήπως άκουσες ποτέ σου για τις Εθνοσυνελεύσεις της Επιδαύρου , του Άστρους , της Τροιζήνας ; Η Αγία Τριάδα προτάχθηκε στό Σύνταγμα , γιατί αυτή ήταν η πίστη των αγωνιστών που μετείχαν στις Εθνοσυνελεύσεις Τί σχέση είχαν οι αγωνιστές μέ τους ελέω Θεού ηγεμόνες της Ευρώπης ; Αν θές νά μάθεις, πιό πολυ εμπιστευόμαστε τα μουστάκια των αγωνιστών παρά την δική σου την κοιλιά Δείτε πώς κοιτάει τό τριαντάφυλλο. Θα σκέφτεται, άραγε αυτό τρώγεται ; Φαντάσου τί σκέφτεται άν πάει στήν ύπαιθρο και δεί αρνάκια , κατσικάκια , κοτούλες Η πάλη των τάξεων στην ύπαιθρο μεταφράζεται σέ μία κότα στην καθησιά Τόση πάλη χρειάζεται για νά την πιάσεις , ύστερα νά μήν την απολαύσεις , τίς φτερουγίτσες της , τα συκωτάκια της , μέχρι και τά ποδαράκια της .... Σαρακοστιάτικα !

    ReplyDelete