Thursday, March 1, 2018

ΑΦΟΡΗΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ


ΑΦΟΡΗΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Του κ. Ανδρέα Κυριακού, Θεολόγου
=====

Την Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου, ο ευρισκόμενος στη Βιέννη, Οικουμενικός Πατριάρχης προέβη στην πανηγυρική καθιέρωση του παρεκκλησίου του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου. Στην ακολουθία αυτή παρέστησαν, συν τοις άλλοις, και ο Παπικός Καρδινάλιος Κουρτ Κωχ, όπως και μεγάλος αριθμός Παπικών «επισκόπων». 

Την ίδια μέρα στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου κατά το Μέγα Απόδειπνο στο οποίο χοροστάτησε ο Παναγιώτατος παρευρέθηκαν και ο Καρδινάλιος Κώχ, όπως και ο νούντσιος του Βατικανού Πέτερ Στέφαν Τσούρμπιγγερ μετά πλειάδος Παπικών «επισκόπων». Τω όντι πανηγυρικές συμπροσευχές, χωρίς ουδεμία αναστολή ή κρατούμενα. 

Οι Ιεροί Κανόνες, που απαγορεύουν τις συμπροσευχές σαφώς και απεριφράστως και επί ποινή καθαιρέσεως, ετέθησαν δια μίαν ακόμη φορά, εις το περιθώριον. «Ο κόσμος άλλαξε άλλαξαν οι καιροί», τραγουδάνε εις όλους τους ήχους παραφώνως, κακοφώνως, επιμόνως και στεντορείως οι Οικουμενιστές. 

Τώρα πια, μετά την «Σύνοδο» του Κολυμβαρίου και το καινόν (γράφε κενόν) δόγμα περί «ετεροδόξων Εκκλησιών και Ομολογίων», ούτε προσχήματα, ούτε καν αναστολές στο οικουμενιστικό στρατόπεδο. Πλέουν αρειμάνιοι και βλοσυροί, εν νυκτί, στα οικουμενιστικά πελάγη. Έχουν κλείσει με βουλλοκέρι τ’ αυτιά τους για να μην ακούουν τη βροντώδη και απαγορευτική συναυλία των Αγίων Πατέρων, που κράζουν και βοούν ημέρας τε και νυκτός: «ουκ έξεστί σοι». Δεν τους λέει απολύτως τίποτε η στάση του Αγίου Πολυκάρπου έναντι του αιρετικού Μαρκίωνος, που επιζητούσε επιμόνως αναγνώριση, με τα λόγια «επιγινώσκετε ημάς». Τι του απάντησε ο Άγιος; «Επιγινώσκω σε τον πρωτότοκον του Σατανά». 

Οι Οικουμενιστές, μονίμως συναυλιζόμενοι μετά των κατάφορτων με κακοδοξίες αιρετικούς, μας αναγκάζουν να σκεφθούμε ότι στο Κολυμβάριο στην τακτοποίηση των σχέσεων τους με τους κακόφορονες αιρετικούς στόχευαν και εις ουδέν έτερον.

No comments:

Post a Comment