Tuesday, March 6, 2018

ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ “ΝΕΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ”


ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ “ΝΕΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ”

Του κ. Λυκούργου Νάνη, ιατρού
=====

Οι ένοχοι της εισαγωγής στα σχολεία της πατρίδας μας και της διδασκαλίας στους μαθητές τους του αλλόκοτου μορφώματος των "Νέων Θρησκευτικών" δεν είναι άγνωστοι! 

Έχουν διευθύνσεις και ονόματα. Και πρέπει τάχιστα και άνευ χρονοτριβής να κατονομασθούν, καταγγελθούν και στιγματισθούν ενώπιον της συνειδήσεως  των ορθοφρονούντων Ελλήνων.
Δεν ανήκουν όλοι τους στην ίδια κατηγορία αλλά ομαδοποιούνται σε διάφορες κατηγορίες.

1.) Πρώτοι και κύριοι ένοχοι, είναι εκείνοι οι εκκλησιαστικοί παράγοντες, συγκεκριμένα οι μητροπολίτες, που ανέλαβαν, κατ’ εντολήν της Ιεραρχίας της Ελλαδικής Εκκλησίας, να διαπραγματευθούν με την αντίχριστη, άθεη, αμοραλιστική και μηδενιστική κυβέρνηση των ανδρεικέλων της Νέας Τάξης το περιεχόμενο του νέου μαθήματος, κατ’ επιταγήν, προφανώς, σχετικής διατάξεως του ισχύοντος Καταστατικού Χάρτου (νόμος 590/77) της Εκκλησίας της Ελλάδος. Οι μητροπολίτες Ύδρας, Μεσογαίας και Λαυρεωτικής και Μεσσηνίας δηλονότι. 

Οι προαναφερθέντες εκκλησιαστικοί αξιωματούχοι  απέτυχαν παταγωδώς να προασπίσουν το αληθές συμφέρον του μαθήματος. Εξ αιτίας τους σημειώθηκε δεινή ήττα της Εκκλησίας στη σχέση της με την πολιτεία και για το λόγο αυτό τυγχάνουν υπόδικοι ενώπιον της αδιαφθόρου συνειδήσεως των υγιώς φρονούντων Ελλήνων. Η ολη στάση τους φανερώνει ανικανότητα και δειλία.

Οι επίσκοποι της Εκκλησίας της Ελλάδος θα έπρεπε να "τρίξουν τα δόντια", κατά το δη λεγόμενο, στους ανάξιους, ανίκανους και διεφθαρμένους πολιτικούς εξουσιαστές, τους εντολοδόχους ξένων κέντρων αποφάσεων και θεράποντες της δυσώνυμης "πολιτικής ορθότητας", να τους καταγγείλουν και στιγματίσουν ενώπιον του ελληνικού λαού και να κηρύξουν ΟΜΟΦΩΝΩΣ ΕΠΙ ΣΥΝΟΔΩ  αγία ανυπακοή στις αποφάσεις τους εκείνες που προάγουν την απο-ορθοδοξοποίηση και τον αφελληνισμό της πάλαι ποτέ Εθνικής Παιδείας. Και να προτρέψουν ΟΜΟΦΩΝΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΣΥΝΟΔΩ τους γονείς των μαθητών να επιστρέψουν τα σκουπίδια εκείνα που ονομάζονται "φάκελοι των Νέων Θρησκευτικών" στο υπουργείο α-παιδείας και πολυθρησκείας μαζικά και το συντομότερο δυνατό. Και επειδή διαρκώς διενεργούνται από κρατικούς και ιδιωτικούς φορείς καμπάνιες για την ανακύκλωση, θα ήταν μια άριστη ευκαιρία να μην καταστραφεί τόσο πολύτιμο χαρτί αλλά να χρησιμοποιηθεί για το σκοπό αυτό, αφού στην περίπτωση των "φακέλων" βρίσκει κατ εξοχήν εφαρμογή η ρήση αρχαίου Έλληνος φιλοσόφου "οίμαι τα χαρτία πολυτιμότερα είναι των γραφομένων".

Και σαν να μην έφθανε αυτό, ο πρόεδρος του αμαρτωλού  ΙΕΠ, ήγουν της σπείρας των αποδομητών της Παιδείας μας, αποκάλυψε ότι η Εκκλησία έχει συμφωνήσει με το νέο περιεχόμενο του πολύπαθου μαθήματος!!!(βλέπε http://thriskeftika.blogspot.gr/2018/02/blog-post_78.html). Πρόκειται για ανήκουστη προδοσία που βαρύνει πρωτίστως τον αρχιεπίσκοπο της ήττας και του συμβιβασμού, της δειλίας και της διγλωσσίας!

Και δεν διεψεύσθη η αποκαλυπτική αυτή δήλωση αμέσως και κατηγορηματικώς από τους καθ ύλην αρμοδίους και υπευθύνους εκπροσώπους της Εκκλησίας μας με επικεφαλής τον αρχιεπίσκοπο! Και η δεινή αυτή κατηγορία αιωρείται και υποβαθμίζει το κύρος της διοικούσης Εκκλησίας αφού οι εκπρόσωποί της παρουσιάζονται δίγλωσσοι και υποκρινόμενοι, απογοητεύει δε και κατασκανδαλίζει τον έντιμο κλήρο και τον πιστό λαό!

Ο δε μητροπολίτης Μεσογαίας, στην προσωπικότητα του οποίου αρκετοί ορθοφρονούντες συμπατριώτες μας είχαν επενδύσει βάσιμες ελπίδες στην προκειμένη περίπτωση, προκάλεσε αφόρητα τον πιστό κλήρο και λαό μιλώντας για προσπάθεια χειραγώγησης της ΔΙΣ από τα μέλη της ΠΕΘ!!! Της ΠΕΘ, δηλαδή του μοναδικού αξιοπίστου και αντιπροσωπευτικού οργάνου εκπροσωπήσεως και εκφράσεως του φρονήματος και της θελήσεως των εν Ελλάδι θεολόγων που αγωνίζονται με αξιοσημείωτη συνέπεια και ομολογιακό σθένος υπέρ της διασφαλίσεως του ορθοδόξου χριστιανικού προσανατολισμού και χαρακτήρα του μαθήματος και της αποτροπής της μεταλλάξεώς του σε ένα αγνώριστο πολυθρησκειακό έκτρωμα! Κι ακολούθως έβαλε στο ίδιο σακί ο άγιος Μεσογαίας τους αγωνιστές της ΠΕΘ με τους νεο-γενίτσαρους του ΚΑΙΡΟΥ! Ο δε επικεφαλής της τριμελούς εξ αρχιερέων επιτροπής της συμφοράς και της ήττας, μητροπολίτης Ύδρας, απέσπασε, λόγω της απαραδέκτου στάσεώς του, τα εύσημα του ολετήρα της πάλαι ποτέ Εθνικής μας Παιδείας, υπουργού Γαβρόγλου, που εξακολουθητικά κακουργεί πάνω στο σώμα της (βλέπε έκφυλες ταυτότητες, εμετικές εβδομάδες κ.τ.ο.)!

Σημειώθηκαν, βεβαίως, και επαινετέες εξαιρέσεις μητροπολιτών που αντέδρασαν στην εισαγωγή των ελεεινών "φακέλων" στα σχολεία μας και προέτρεψαν θεοφιλώς τους γονείς των παιδιών που πρόκειται να καταστούν θύματα πολυθρησκειακής-συγκρητιστικής πλύσεως εγκεφάλου να τους επιστρέψουν στο αμαρτωλό Υπουργείο! Πλην όμως η πλειοψηφία των μητροπολιτών παρέμεινε απαθής.

Αποτελεί δε αίσχος πρώτου μεγέθους η παρουσία ΕΝΟΣ ΜΟΝΑΧΑ (ΑΡΙΘΜΟΣ 1) επισκόπου στο προχθεσινό συλλαλητήριο στην πρωτεύουσα! Πού είστε μακαριστοί Αυγουστίνε, Σεβαστιανέ, Αμβρόσιε Ελευθερουπόλεως! Πού είστε να "καμαρώσετε" τους σημερινούς επισκόπους, διαδόχους, κατά τα άλλα, των μαρτυρικών αγίων αποστόλων και των ομολογητών και αγωνιστών πατέρων της Εκκλησίας;! Τους επισκόπους αυτούς που ανέχονται, πλην ολιγίστων εξαιρέσεων, εν μέσαις Αθήναις να διακωμωδείται και να υβρίζεται ο Άσπιλος και Άμωμος Θεάνθρωπος, εις τόπον και τύπον του οποίου αυτοί ίστανται! Ω Χριστέ! Πώς ανέχεσαι την κατάπτωση της Εκκλησίας Σου!

2.) Στη δεύτερη κατηγορία των ενόχων ανήκουν τα μέλη της γνωστής σέχτας των διασπαστών του θεολογικού κόσμου. Της  δράκας των αποδομητών και ανατροπέων του ΚΑΙΡΟΥ. Στυλοβάτες και διάκονοι της «πολιτικής ορθότητας» στο χώρο της Παιδείας, την οποία ντύνουν με θεολογικό και εκκλησιαστικό μανδύα, θεράποντες της αγαπολογίας και σχεσιολογίας, πρωτουργοί και αυτουργοί  της «πολιτιστικής εισβολής του Ισλάμ» στα ελληνικά πανεπιστήμια, παν-επιζήμια μάλλον, προαγωγοί του οικουμενισμού, του «θεολογικού» φιλελευθερισμού, της «φεμινιστικής θεολογίας», της «μεταπατερικής» θολο-λογίας, της «ερωτοθεολογίας», του φιλο-καζαντζακισμού, του ζηζιουλισμού, νεροκουβαλητές και αβανταδόροι της Νέας Τάξης (όρα το αίσχος με την οργάνωση Arigatou). Πολλοί από δαύτους αποτελούν τακτικούς θαμώνες της καρκινωματώδους "ακαδημίας θεολογικών σπουδών" του Βόλου (ας όψεται ο εκεί μητροπολίτης...), κάποιοι αποτελούν μέλη της συντακτικής επιτροπής του νεο-ορθόδοξου περιοδικού "ΣΥΝΑΞΗ" που έχει προξενήσει και προξενεί αφάνταστη πνευματική ζημία στα θεολογικά γράμματα και στην εκκλησιαστικη ζωή γενικότερα και κάποιοι άλλοι λυμαίνονται τον εκκοσμικευμένο, ραδιο-φονικό του ορθοδόξου εκκλησιαστικου ήθους σταθμό, αποδεικνύοντας πανηγυρικά ότι ΚΑΙΡΟΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΑ-ΣΥΝΑΞΗ-ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΣ ΡΑΔΙΟΣΤΑΘΜΟΣ αποτελούν συγκοινωνούντα δοχεία διεστραμμένης "θεολογικής" σκέψεως και εθνο-αποδομητισμού. Και θα μαλλιάσει η γλώσσα μας να υπενθυμίζουμε ότι επί σειράν ετών ο πρωτεργάτης της μεταλλάξεως των Θρησκευτικών, Σ. Γιαγκάζογλου κατείχε τη θέση του διευθυντή του επίσημου εκκλησιαστικού περιοδικού "ΘΕΟΛΟΓΙΑ", προς παντοτινό αίσχος της σημερινής εκκλησιαστικής διοικήσεως αλλά και των σιωπώντων μητροπολιτών! 

3.) Την τρίτη κατηγορία των ενόχων αποτελούν οι πολιτικοί εξουσιαστές. Οι ολετήρες του Έθνους. Οι μοιραίοι και θλιβεροί εκείνοι "Έλληνες" που χωρίς να διαθέτουν την ανάλογη λαική νομιμοποίηση πασχίζουν να μετασχηματίσουν τη νεοελληνική κοινωνία επί το διαστροφικότερο και διεθνιστικότερο. Οι κρημνιστές των πάντων. Οι θεράποντες της "πολιτικής ορθότητας" και του "πολυπολιτισμού". Ιδεολογικά διεστραμμένοι μέχρι μυελού οστέων, τράφηκαν στα νειάτα τους με τα μαρξιστικά και διεθνιστικά περιττώματα και τώρα κοπρίζουν πάνω στα εθνικοθρησκευτικά ιδανικά και τις αξίες χάρη στις οποίες το Έθνος μας διατήρησε την υπόστασή του και μεγαλούργησε. Μηδενιστές, υλόφρονες και τιποτόφρονες, ρίχτηκαν με μανία στο ξερίζωμα και στο ξεθεμέλιωμα. Μία πτυχή της καταστροφικής τους μανίας αποτελεί και η μετάλλαξη του μαθήματος των Θρησκευτικών, ενταγμένη στους προφανείς σχεδιασμούς της Νέας Τάξης. Έχοντας απέναντί τους μία ανάξια, συμβιβασμένη και ψοφοδεή εκκλησιαστική ηγεσία θύουν και απολύουν!

4.) Η τέταρτη, τέλος, κατηγορία ενόχων απαρτίζεται από τους συμβιβασμένους Έλληνες, τους στομαχόφρονες, τους μπέηδες του καναπέ και της τηλε-τύφλωσης, τους δεν-μεμέληδες, τους υπνωτισμένους. Τους συνέλληνες για τους οποίους αρμόζει η ρήση "ΕΛΛΑΣ-ΕΛΛΗΝΩΝ-ΑΝΑΙΣΘΗΤΩΝ". Δεν έχουν πρόβλημα με το τι σαβούρα θα διδάσκονται τα παιδιά τους! Δεν τους νοιάζει αν οι σοδομίτες παρελαύνουν προκλητικά! Δεν δείχνουν να συγκινούνται από τη δημογραφική συρρίκνωση και τη συντελούμενη αλλοίωση της εθνολογικής συστάσεως που διενεργείται με το μεταναστευτικό ρεύμα και κύμα που κατέκλυσε τη νεοελληνική κοινωνία! Ιδανικό τους η καλοπέραση, τα πρωινάδικα, τα τουρκοσήριαλς! 

Στην κατηγορία των αναισθήτων δύναται κάλλιστα να υπαχθή και η λεγόμενη "πνευματική" ηγεσία του τόπου! Οι πανεπιστημιακοί δάσκαλοι, η Ακαδημία και άλλοι συγγενείς φορείς! Είδαμε καμία ουσιώδη και καταλυτική  παρέμβασή τους απέναντι στον ηθικό ξεπεσμό, απόρροια της πρόσφατης νομοθετικής επιδρομής των κυβερνώντων;

Τόσα αισχρά και διαστροφικά νομοσχέδια έγιναν νόμοι του κράτους και οι "πνευματικοί" αυτοί άνθρωποι εποίησαν την νήσσαν! Δεν φωνάζουν αλλά "λουφάζουν", για να μνησθούμε και του μακαριστού Ν. Σωτηρόπουλου, που χρησιμοποίησε τη συγκεκριμένη φράση αναφερόμενος στους επισκόπους, ισχύει όμως και για τους ονομαζόμενους "πνευματικούς" ανθρώπους! Θα μπορούσαν οι κύριοι αυτοί να καταθέσουν τη διαμαρτυρία τους για το μεταλλαγμένο, πολυθρησκειακό έκτρωμα! Δεν το έκαναν όμως! Είναι και αυτοί ένοχοι για ό,τι προκύψει από δω και πέρα!

Τη μόνη ελπίδα αποτελούν εν προκειμένω οι ολίγιστοι επίσκοποι που αντιδρούν σθεναρά, η ΠΕΘ, οι μοναχοί, οι ιεραποστολικές αδελφότητες και σωματεία και τα ιστολόγια που αντιδρούν και προπαντός οι λεβέντες γονείς που επέστρεψαν την πολυθρησκειακή σαβούρα στον κρημνιστή Γαβρόγλου. Η ΠΕΘ όμως οφείλει να κατονομάσει τους ενόχους, έστω και αν αυτοί κατέχουν ανώτερα εκκλησιαστικά αξιώματα, να τους καταγγείλει στον ελληνικό λαό και να στιγματίσει τη στάση τους! Ο λαός οφείλει να γνωρίζει τους ενόχους!

No comments:

Post a Comment