Monday, November 30, 2020

ΤΟ ΦΙΛΙ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ



ΝΕΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΑ ΑΙΣΧΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ


Του Παναγιώτη Τελεβάντου

=====

Θρονική Εορτή του Οικουμενικού Πατριαρχείου σήμερα στο Φανάρι. 

Εορτή του Αγίου Απόστολου Ανδρέα, όταν ο πάνσεπτος πατριαρχικός ναός του Αγίου Γεωργίου, μαγαρίζεται συστηματικά ετησίως εξαιτίας της συμπροσευχής των αιρετικών Παπικών με τον Οικουμενικό Πατριάρχη και όσους Ορθόδοξους κληρικούς και λαϊκούς, συμμετέχουν στην Θ. Λειτουργία.

Αρχή του παγκάκιστου εθίμου έκανε (ποιός άλλος;) ο Υιός της Γεέννης του Οικουμενισμού, ο Μεγάλος Αποστάτης της πίστης μας Αθηναγόρας το 1968.

Έκτοτε συνεχίζεται αδιάλειπτα από τους διαδόχους του Αθηναγόρα (Δημήτριο και Βαρθολομαίο). 

Κάθε χρόνο, παπική αντιπροσωπεία από το Βατικανό, μεταβαίνει στην Κωνσταντινούπολη και συμπροσεύχεται με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο και όσους Ορθόδοξους κληρικούς και λαϊκούς βρίσκονται στον πατριαρχικό ναό.

Ο καρδινάλιος Κώχ, ο επικεφαλής της αντιπροσωπείας του Βατικανού, θρονιασμένος στο αντιθρόνιο του πατριαρχικού ναού, διάβασε το μήνυμα του Πάπα Φραγκίσκου και αντάλλαξε ασπασμό με τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο ενδεδυμένο άπασαν την πατριαρχιακή αυτού αρχιερατική στολή.

Ο Οικουμενισμός στις δόξες του.!

Και οι αντιοικουμενιστές;

Πλην ελαχίστων -κυριολεκτικά- περιπτώσεων, ασχολούνται με την συγκρότηση κομμάτων για να σώσουν την Ελλάδα!!!, με την απόκτηση περισσότερων οπαδών για την Αποτείχιση που έκαναν, με τα γεωπολιτικά παιγνίδια των μεγάλων δυνάμεων στην Ουκρανία και με την "λοιμωξιολογία".!!!

"Ουχί εμώρανεν αυτούς ο Θεός";

No comments:

Post a Comment