Tuesday, November 17, 2020

Π. ΤΕΛΕΒΑΝΤΟΥ,ΟΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΓΡΑΦΙΚΟΙ! ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ!


ΟΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΓΡΑΦΙΚΟΙ!

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ!


Του Παναγιώτη Τελεβάντου

=====


Μέχρι τώρα αντιμετωπίζαμε τους συνωμοσιολόγους ως φαιδρά υποκείμενα. 


Γραφικούς τύπους που μας διασκέδαζαν με τις δοκησισοφίες, τους τσαρλατανισμούς και τις αμπελοθεολογίες τους. 

Αν και οι αμπελοθεολογίες δεν προκαλούν γέλια, επειδή πρόκειται για κακοδοξίες.


Τώρα, όμως, συνειδητοποιούμε ότι δεν έχουμε να κάνουμε απλά με γραφικούς τύπους, αλλά κυριολεκτικά για πραγματικά επικίνδυνα άτομα. 


Ανθρώπους που δεν το έχουν για τίποτε να βάλουν την ζωή και την υγεία τους και την ζωή και την υγεία των συνανθρώπων τους σε θανάσιμο κίνδυνο και να ανατινάξουν κυριολεκτικά στον αέρα την κοινωνία και την οικονομία με τις εμμονές, τις ιδεοληψίες και τους τσαρλατανισμούς τους. 

Διευκρινίζω ότι δεν αναφέρομαι σε όσους πιστεύουν ότι, στο εμβόλιο που θα κυκλοφορήσει, θα βρίσκεται το 666 και ο Αντίχριστος και άλλα συναφή. 


Γι’ αυτούς δεν έχω να πω τίποτα. Όπως εξήγησα -κατ’ επανάληψη- δεν μιλώ για θέματα για τα οποία δεν έχω κάποια παιδεία. Αφού, λοιπόν, δεν έχω καμμία ιατρική παιδεία γι’ αυτό αποφεύγω να εκφέρω κρίσεις για ιατρικά θέματα πολλώ μάλλον για θέματα που αφορούν την ψυχιατρική.


Ούτε αναφέρομαι στους αχαρακτήριστους κυριολεκτικά ανθρώπους, οι οποίοι, για να εξυπηρετήσουν ταπεινά και ιδιοτελή ελατήρια, παίζουν κυριολεκτικά με την ζωή των συνανθρώπων τους.

Αναφέρομαι αποκλειστικά σε μη παρανοϊκά άτομα, που δεν ελαύνοται από ποταπά ελατήρια και τα οποία είναι -δυστυχώς- επιρρεπή στην συνωμοσιολογία.


Πέραν των όσων αναφέρει, η Ανακοίνωση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, που παραθέσαμε σε πρόσφατη ανάρτηση, πληροφορηθήκαμε, ότι πνευμονολόγος 42 μόλις ετών, πατέρας τριών ανήλικων παιδιών και χωρίς υποκείμενα νοσήματα, υπέκυψε εξαιτίας του κορωνοιού.

Το ίδιο συνέβηκε με καρδιολόγο 52 ετών, ενώ επίσκοποι, πρεσβύτεροι, διάκονοι, μοναχοί και μοναχές και ασφαλώς λαϊκοί σε όλη την Ορθοδοξία υπέκυψαν εξαιτίας του θανατηφόρου ιού.


Με τα πιο πάνω δεδομένα, αντιλαμβανόμαστε ότι δεν είναι μόνον γραφικοί, αλλά κυριολεκτικά εξαιρετικά επικίνδυνοι οι συνωμοσιολόγοι, που μιλούν για κοροδο-ιό και που θεωρούν τον θανατηφόρο ιό απλή γριπούλα ή και λιγότερο επικίνδυνο από την γρίπη.!!!

Πριν ολοκληρώσω το άρθρο -για μια ακόμη φορά- θέλω να επαναλάβω ότι δεν συμπεριλαμβάνω στους συνωμοσιολόγους γιατρούς, όπως τον κ. Γ. Ιωαννίδη ή εδώ στην Κύπρο τον κ. Ελπιδοφόρο Σωτηριάδη, οι οποίοι είναι ειδικοί διακεκριμένοι επιστήμονες, που καταθέτουν την επιστημονική τους άποψη για το δέον γενέσθαι για την πανδημία του κορωνοιού.


Αναφέρομαι ΜΟΝΟ σε ανεύθυνα άτομα τα οποία δεν έχουν καμμία ιατρική κατάρτιση και όμως μιλούν με εμμονή, στόμφο και τυφλό φανατισμό για πρωτόγνωρα ιατρικά θέματα που συγκλονίζουν τον πλανήτη από άκρο σε άκρο.

No comments:

Post a Comment