Wednesday, November 18, 2020

Π. ΤΕΛΕΒΑΝΤΟΥ,ΠΕΤΑΕΙ Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ; ΡΩΤΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΙ.

ΠΕΤΑΕΙ Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ; ΡΩΤΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΙ. 


Του Παναγιώτη Τελεβάντου

=====


Εκφράζουμε, στον Σεβ. Κίτρους κ. Γεώργιο, τις πιο θερμές μας υικές ευχές για ταχεία ανάρρωση καθώς και στον Μητροπολίτη πρώην Κίτρους Αγαθόνικο και στον Θεοφιλέστατο επίσκοπο Αρούσης κ. Αγαθόνικο.


Ο Σεβ. Καλαβρύτων Ιερώνυμος, ο Πανιερώτατος Κιτίου Νεκτάριος και άλλοι Ιεράρχες, αγωνίζονται να αναρρώσουν από τον φονικό ιό. 

Προσευχόμαστε εκτενώς προς τον Κύριο για την ταχεία τους ανάρρωση, καθώς και για κάθε ψυχή που προσβλήθηκε από τον κορωνοιό.


Παρόλα αυτά τα θλιβερά και λίαν ανησυχητικά δεδομένα, ορισμένοι δεν λένε να βάλουν μυαλό ότι και αν συμβαίνει στον πλανήτη.


Είναι κοροδο-ιός, λένε, που κατασκεύασε, στην πόλη Γιουχάν της Κίνας, ο Μπιλ και η Μελίντα Γκέιτς, για να εξαφανίσουν από τον πλανήτη 6 δισεκατομμύρια ανθρώπους.!!!

Φανταστείτε να ήταν αληθινός αυτός ο ισχυρισμός!!!


Θα σήμαινε ότι ο Μάο, ο Χίτλερ, ο Στάλιν, ο Κιμ Γιούνγκ, ο Κεμάλ Ατατούρκ και οι υπόλοιποι "ευεργέτες" της ανθρωπότητας θα ήταν άγγελοι σε σχέση με τον Μπιλ Γκέιτς.!!!


Διότι οι πιο πάνω εγκληματίες και γενοκτόνοι πόσους εξαφάνισαν από το πρόσωπο της γης; Κάποια εκατομμύρια ή ορισμένες δεκάδες εκατομμύρια ο καθένας από αυτούς.

Ο Μπιλ και η Μελίντα Γκέιτς, όμως, σύμφωνα με τον ισχυρισμό των συνωμοσιολόγων, κατασκεύασε ιό με σκοπό να εξοντώσει 6 δισεκατομμύρια ανθρώπους.!!!


Με ανθρώπους που προβαίνουν, σε αυτού του είδους τους ισχυρισμούς, τι συζήτηση να κάνεις;


Η μόνη απάντηση, που μπορείς να τους δώσεις όταν σου λένε ότι πετάει ο γάιδαρος είναι: Ασφαλώς και πετάει. Ας τολμήσει να μην πετάξει και θα δούμε πώς θα γλυτώσει από τα χέρια σας.!


Διαφορετικά, αν προσπαθήσεις να ανοίξεις σοβαρή συζήτηση μαζί τους, θα χάσεις κάθε έννοια αυτοσεβασμού και αξιοπρέπειας.

No comments:

Post a Comment