Friday, November 27, 2020

ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ "ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ",ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΣΙΟ ΟΥΤΕ ΙΕΡΟ



ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΣΙΟ ΟΥΤΕ ΙΕΡΟ


Του ιστολογίου “Αναστάσιος”

=====


Ο γνωστός αλάθητος Πάπας των Πευκακίων, (εννοεί τον σεβαστό π. Βασίλειο Βολουδάκη) από διαδικτυακή εκπομπή του, μας συσκότισε ξανά, με τα όσα ανυπόστατα και αντιεπιστημονικά μας είπε. Παίζοντας τον ρόλο τηλεοπτικού αστέρα που το συνήθισε, παρουσίασε άλλη μία σατυρική εκπομπή, που τράβηξε την προσοχή με τις φαιδρότητες που είπε. Ανέφερε ως έμπειρος ιατρός παντογνώστης, ότι θάνατος επισκόπου (εννοεί τον Λαγκάδα καρό Ιωάννη) προήλθε από “τα 180 κιλά του τα οποία ήταν αρνητικό στοιχείο για να μπορέσει να επιβιώσει”. 

Δεν μας είπε ο στενόμυαλος κληρικός για το αν θα πέθαινε ο Αρχιερέας αυτός αν δεν είχε κτυπηθεί από τον κορωνοϊό. Ούτε βέβαια απεφάνθη για τον θάνατο Πατριάρχου ο οποίος ήταν αδύνατος. Άραγε, το να είσαι αδύνατος, είναι και αυτό “αρνητικό στοιχείο”;


Οι σεβάσμιοι κληρικοί μας -όλων των βαθμίδων- πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι για να τρέφει ο λαός προς αυτούς σεβασμό καθώς και στους λόγους τους θα πρέπει να σταματήσουν να το “παίζουν” υγειονομικοί και ειδικοί ιατροί. 


Διαφορετικά, ας μην υπάρχουν διαμαρτυρίες από μέρους τους, όταν άλλοι κλάδοι μπαίνουν στα θεολογικά τους ζητήματα.

Προέτρεψε ο διαδικτυακός κληρικός αστέρας την προσοχή των υπευθύνων κρατικών λειτουργών λέγοντας πως πρέπει “να εξεγερθεί κλήρος και ο λαός διότι αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν ούτε όσιο ούτε ιερό”.


Το κακό για μας τον λαό είναι ότι ορισμένοι από τους διοικούντες κρατικούς και ελάχιστοι από τους κληρικούς δεν έχουν ούτε όσιο ούτε ιερό.



ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ “ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ” ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΤΟΥ π. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗ

=====



Ανώνυμος είπε...

Άκουσα από εκκλησιαστικές ειδήσεις το σημείο αυτό. Ντροπή στον ιερέα αυτό να λέει φαιδρές αρλούμπες. Είναι επικίνδυνος για την δημόσια υγεία. Απορώ πως τον αφήνουν μετά από τα όσα είπε και την Μ. Βδομάδα να μιλάει. Κρίμα δυσφημεί τους κληρικούς.

24 Νοεμβρίου 2020 - 4:10 μ.μ.



Ανώνυμος είπε...

Η οργή του Θεού επί τον Λαό αυτό υπάρχει διότι υπάρχουν κληρικοί που κατάντησαν τον θείο Λόγο κατάλληλο για τα αλ τσαντίρια.

24 Νοεμβρίου 2020 - 7:44 μ.μ.



Ανώνυμος είπε...

Άλλη φορά οι συντάκτες να ομιλούν ξεκάθαρα και να παραπέμπουν σε link διότι με κούρασε να ψάχνω στα εκκλησιαστικά πρακτορεία ειδήσεων να βρω το βίντεο με τον γουστόζικο και εύγλωττο κληρικό. Κουράστηκα αλλά ανταμείφθηκα. Έπεσε το γέλιο της αρκούδας και το έστειλα να το δουν τώρα με την καραντίνα και άλλοι το σόου αυτό.

24 Νοεμβρίου 2020 - 8:10 μ.μ.


Ανώνυμος είπε...

Υπέροχη απάντηση υπό του Αρχιμ. Τιμοθέου Γεωργίου, Εφημερίου του Ιερού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Χαροκόπου Καλλιθέας στο άρθρο του ‘Κόντρα στα εγκληματικά κηρύγματα που σκοτώνουν’ 

https://arxon.gr/2020/11/kontra-sta-egklimatika-kirygmata-poy-skotonoyn/

σταράτες κουβέντες!!!

24 Νοεμβρίου 2020 - 8:14 μ.μ.


 

Ανώνυμος είπε...

Ως ιερέας βροντοφωνάζω προς τον Αρχιεπίσκοπο κόντρα στα κηρύγματα που τα βγάζουν ιερείς του και μας προσβάλουν ως ορθόδοξους ιερείς. Δεν μπορεί μια μειοψηφία γραφικών και επικίνδυνων για τον λαό ιερείς στην Αρχιεπισκοπή και στις Μητροπόλεις να μας μειώνουν όλους μας. ο Αρχιεπίσκοπος είναι στο νοσοκομείο με κορονοϊό και ο κληρικός του σε διαδικτυακή σύνδεση παραπλανά με το παραλήρημα του τον κόσμο και ξεφτιλίζει τον θεσμό της Εκκλησίας με το να διασύρει την ιεροσύνη

π. Χρήστος Παπαδημάτος

2 comments:

  1. Μακάρι να είχαμε και άλλους σαν τον πατήρ Βασίλειο Βολουδάκη.
    Μας πρήξανε οι προσκυνητές του Οικουμενισμού.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Θεός φυλάξοι, αδελφέ μου, να έχουμε κι άλλους σαν τον σεβαστό π. Βασίλειο Βολουδάκη τον οπαδό του Παποκαισαρισμού και του Μακρακισμού και τον δεινό κατ' εξακολούθηση παραβάτη τν Ιερών Κανόνων.

      Delete