Friday, August 3, 2018

ΑΦΙΕΡΟΥΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ



ΑΦΙΕΡΟΥΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΡΙΨΑΣΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Το βίντεο, που προτάσσεται της ανάρτησης, αναφέρεται στο ιστορικό του ξεριζωμού του Ελληνισμού της Κωνσταντινούπολης, της Ίμβρου και της Τενέδου.

Με εθνική ντροπή, ενοχή και πόνο παρακολουθεί κάποιος το εξοντωτικό πογκρόμ των Ελλήνων της Βασιλεύουσας και την αδυναμία ή απροθυμία της Ελλάδας να κάνει κάτι για να σταματήσει τον ξεριζωμό των συμπατριωτών μας.

Αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Κύπρο, ελάχιστοι θέλουν να διδαχτούν από την Μικρασιατική καταστροφή, από όσα συνέβησαν στην Κωνσταντινούπολη πριν 45 περίπου χρόνια και στην Κύπρο το 1974 και νωρίτερα.

Οι φασιστοπροδότες που μας κυβερνούν κατέστησαν από καιρού τον Τούρκο Γενικό Πρόξενο Κομοτηνής Υπερνομάρχη της Θράκης. 

Τώρα, με την διάταξη Γαβρόγλου, θα παραδώσουν στο έλεος του Τούρκου μουφτή της ΜΙΤ εξ ολοκλήρου την Θράκη στα χέρια των Τούρκων, με αντάλλαγμα οι τρεις μουσουλμάνοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να συνεχίσουν να στηρίζουν την ετοιμόρροπη κυβέρνηση των Κουίσλιγκ των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Την ίδια ώρα, με τον προγραμματισμένο εποικισμό της Ελλάδας με μουσουλμάνους λαθρομετανάστες, τα ανατολικά νησιά του Αιγαίου εξισλαμίζονται με ραγδαιότατους ρυθμούς. Στόχος οι προδοτοφασίστες του ΣΥΡΙΖΑ να πετύχουν ελάφρυνση του χρέους με ανταπόδοση την μετατροπή της Ελλάδας σε ανθρώπινη χωματερή της Ευρώπης.

Η Ελλάδα του νότου, η Ελληνική για 33 αιώνες Κύπρος, παραμένει σταθερά προσηλωμένη στην λεγόμενη Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία (γράφε Τουρκοποίηση της Κύπρου). 

Ορισμένοι αδυνατούν να αντιληφθούν ότι η Τουρκική επιθετικότητα δεν αναχαιτίζεται με συνομιλίες και την προσφορά γης και ύδατος, αλλά με την δύναμη των όπλων.

Η ελευθερία δεν χαρίζεται. Κερδίζεται μόνον με το σπαθί του σκλάβου και με εκατόμβες θυσιών.

Το ερώτημα που πρέπει να απαντήσουν οι Έλληνες της Κύπρου δεν είναι αν εγκρίνουν ή όχι μια τουρκοπροσκυνημένη λύση Διζωνικής Δικοινοτικής ομοσπονδίας, αλλά αν θέλουν να επιβιώσουν στην γη των πατέρων τους ή να πάρουν τον δρόμο της προσφυγιάς, αν γλυτώσουν από την δολοφονική μανία των Τούρκων.

Ελπίζουμε οι καλοπροαίρετοι, που εξακολουθούν να μιλούν Ελληνικά και αρνούνται να εντάξουν στο λεξιλόγιό τους το γλωσσάρι της ντροπής, να προβληματιστούν από το βίντεο του πογκρόμ των Ελλήνων αδελφών μας της Κωνσταντινούπολης.

No comments:

Post a Comment