Wednesday, August 29, 2018

WE HOPE SO!


WE HOPE SO!

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Τα παπαγαλάκια της Κουμουνδούρου έχουν θορυβηθεί τα μέγιστα επειδή οι Θεσσαλονικείς θα υποδεχτούν σαν προδότη τον ανίκανο, άθεο, Εκκλησιομάχο και εθνομηδενιστή Τσίπρα. 

Δυσανασχετούν τα μέγιστα επειδή όλοι οι Έλληνες γνωρίζουν ότι αυτοί που κυβερνούν σήμερα την Ελλάδα μισούν τους Έλληνες, την πατρίδα και την πίστη μας.

Ξεπούλησαν την Μακεδονία και την Θράκη, κατέστησαν την Ελλάδα και ιδιαίτερα τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου όμηρους της προγραμματισμένης μαζικής εισβολής λαθρομεταναστών και έχουν έτοιμη στα σκαριά την προδοσία της Κύπρου, της Βορείου Ηπείρου και της ΑΟΖ των Διαποντίων νήσων.

Γι' αυτό τρέμουν την υποδοχή που ετοιμάζουν οι Θεσσαλονικείς στον Τσίπρα και ουρλιάζουν άγρια σαν πληγωμένοι λύκοι.

Η αγάνακτηση του κόσμου εναντίον των Τσιπροκαμμένων έφτασε στο απόγειό της μετά την δολοφονική διαχείριση εκ μέρους των ανίκανων και επικινδυνων κυβερνώντων της θεομηνίας στην Αττική, αλλά και την θρασύτητα του Τσίπρα που μιλά για έξοδο από τα μνημόνια, ενώ υπέγραψε την παράδοση της Ελλάδας στους διεθνείς τοκογλύφους, για πολλές δεκαετίες.

Τα παπαγαλάκια του Τσίπρα γνωρίζουν ότι του αγώνα εναντίον του ξεπουλήματος των εθνικών μας θεμάτων πρωτοστατούν οι συνειδητοί χριστιανοί, που θα δώσουν μαζικά το παρόν τους στις φιλειρηνικές και εντός του πλαισίου της νομιμότητας εκδηλώσεις διαμαρτυρίας, που θα πραγματοποιηθούν στην Θεσσαλονίκη.

Γι' αυτό και προσπαθούν να τους σπιλώσουν. Τους συκοφαντούν ως ακροδεξιούς ή ως πρόθυμους να καλύψουν έκτροπα που φοβούνται ότι θα επιδοθούν οι ακροδεξιοί σε βάρος του Τσίπρα στην Θεσσαλονίκη.

Όσο και να ωρύονται, όσο και να υλακτούν, όσο και να ουρλιάζουν οι αχυράνθρωποι των διεθνών τοκογλύφων στην συνείδηση των Ελλήνων έχουν μετρηθεί, έχουν ζυγιστεί και έχουν βρεθεί ελλειπέστατοι εν παντί.

No comments:

Post a Comment