Friday, August 10, 2018

ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ


ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Στην αμέσως προηγούμενη ανάρτηση, παραθέσαμε απόσπασμα από άρθρο του κ. Σάββα Καλεντερίδη, για τα παιγνίδια της Τουρκίας σε βάρος των ΗΠΑ, που αφορούν την απελευθέρωση του Αμερικανού πάστορα Μπράνσον.

Οι ΗΠΑ έχασαν την υπομονή τους με την εκβιαστική και παρελκυστική πολιτική του Ερντογάν και οδήγησαν την -ούτως ή άλλως- προβληματική Τουρκική οικονομία σε αδιέξοδο.

Για να σταματήσει το κατρακύλισμα της Τουρκικής λίρας εννεαμελής αντιπροσωπεία, με επικεφαλής τον Τούρκο Υφυπουργό, ήρθε στις ΗΠΑ για να διαπραγματευτεί με τους Αμερικανούς. Η αντιπροσωπεία, όμως, αναγκάστηκε να επιστρέψει άρον άρον άπρακτη στην Τουρκία, επειδή οι Αμερικανοί αντελήφθησαν ότι η παρελκυστική και εκβιαστική τακτική του Ερντογάν πρέπει να χτυπηθεί κατακέφαλα.

Ας έρθουμε, όμως, στα καθ’ ημάς.

Η κυβέρνηση Τσίπρα κάνει όλους τους Έλληνες πατριώτες να ντρέπονται επειδή κυβερνούνται από εθνομειοδότες που οδηγούν όλα τα εθνικά μας θέματα από ήττα σε ήττα. 

Στο θέμα της απελευθέρωσης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που απήγαγε η Τουρκία και τους έχει φυλακισμένους έκτοτε, οι εθνομηδενιστές κυβερνώντες τηρούν δουλοπρεπή στάση και έχουν στην πραγματικότητα αφήσει τα δύο παλληκάρια μας στο έλεος του σουλτάνου της Άγκυρας.

Αυτό που επιβάλλεται να γίνει άμεσα είναι το κλείσιμο του Τουρκικού προξενείου της Ρόδου-Δωδεκανήσων και η ανάκληση των Ελλήνων διπλωματών από την Αδριανούπολη.

Αν η Τουρκία συνεχίσει την εκβιαστική πολιτική της σε βάρος της Ελλάδας και αρνηθεί να απελευθερώσει τους Έλληνες στρατιωτικούς, τότε ΑΜΕΣΩΣ  ύστερα να ακολουθήσει το κλείσμο του Τουρκικού Γενικού Προξενείου της Κομοτηνής και η ανάκληση των Ελλήνων διπλωματών από την Σμύρνη.

Παράλληλα να ασκηθεί κάθε πίεση στις Βρυξέλλες σε βάρος της Τουρκίας. 

Ποιος πιστεύει, όμως, ότι η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου-Κοτζιά θα ενεργήσει με γνώμονα τα Ελληνικά εθνικά συμφέροντα; 

Η προδοσία των Πρεσπών πήρε σάρκα και οστά, ενώ βρίσκεται στα σκαριά η προδοσία σε βάρος της Κύπρου, της Βορείου Ηπείρου, της ΑΟΖ των Διαποντίων νήσων, της παράδοσης των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου στον προγραμματισμένο εποικισμό από τις ορδές των Μωαμεθανών λαθρομεταναστών κτλ..

Ο Τσίπρας δεν έχει την παραμικρή δυσκολία να υπογράψει την πιο ατιμωτική για το έθνος μας συμφωνία αρκεί να μπορέσει να διατηρήσει την εξουσία. Αυτό φάνηκε καθαρά με την συνθηκολόγηση των Πρεσπών, αλλά και με τις διατάξεις του νέου νόμου που αφορά τις μουφτείες της Θράκης, οι οποίες στην πράξη παραδίδουν την Θράκη στο Τουρκικό Γενικό Προξενείο της Κομοτηνής. 

Ο Τσίπρας χρειάζεται τους τρεις Μωαμεθανούς βουλευτές της Θράκης για να κρατηθεί στην εξουσία η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, αλλά και τις ψήφους των Μουσουλμάνων της Θράκης τις επόμενες εκλογές.

Αφού, λοιπόν, παρέδωσε την Μακεδονία στους Σκοπιανούς και την Θράκη στους Τούρκους, πόσο αισιόδοξοι μπορούμε να είμαστε ότι η τριανδρία της αισχύνης (Τσίπρας- Κοτζιάς, Καμμένος) έχει την παραμικρή δυσκολία να παραδώσει και τους αιχμάλωτους Έλληνες στρατιωτικούς στον Ερντογάν;

Γι’ αυτό όλοι πρέπει να εργαζόμαστε, όχι με χίμαιρες ότι τάχατες η συμμορία του Τσίπρα θα αποκτήσει πατριωτισμό, αλλά με την ακλόνητη απόφαση ότι οι προδοτοφασίστες που μας κυβερνούν πρέπει να ξεκουμπιστούν το ταχύτερον δυνατόν από την εξουσία.

No comments:

Post a Comment