Saturday, August 18, 2018

ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ ΤΩΝ ΦΡΑΓΚΟΠΑΠΑΔΩΝ


ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ ΤΩΝ ΦΡΑΓΚΟΠΑΠΑΔΩΝ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Στην αμέσως προηγούμενη ανάρτηση παραθέσαμε ρεπορτάζ που αναφέρεται στον βιασμό χίλιων τουλάχιστον παιδιών από 300 φραγκοπαπάδες στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ.

Ο Θεός ξέρει πόσο πολύ περισσότερα παιδάκια βιάστηκαν σε όλες τις Πολιτείες των ΗΠΑ.

Και το κακό να περιοριζόταν στις ΗΠΑ τουλάχιστον;

Στην Αυστραλία δρούσαν 4,000 παιδεραστές φραγκοπαπάδες που βίασαν ο Θεός ξέρει πόσα παιδιά.

Στην Χιλή; 

Τόσο εκτεταμένη ήταν η παιδοφιλία των φραγκοπαπάδων με την πλήρη κάλυψη των “Επισκόπων” του Βατικανού, ώστε ολόκληρη η Παπική “Ιεραρχία” της Χιλής αναγκάστηκε να θέσει την παραίτησή της στην διάθεση του Πάπα Φραγκίσκου.

Στο Βέλγιο, επίσης, έγιναν τα αίσχιστα από τους παιδόφιλους φραγκοπαπάδες και ακόμη χειρότερα και περισσότερα έγιναν στην Ιρλανδία.

Το ίδιο και στην Βαυαρία όταν Αρχιεπίσκοπος Μονάχου ήταν ο μετέπειτα Πάπας Βενέδικτος. Γι’ αυτό κυρίως αποφάσισε να παραιτηθεί οικειοθελώς από τον Παπικό Θρόνο, επειδή, αν παρέμενε στον Θρόνο του, θα υποχρεωνόταν να παραιτηθεί υπό το βάρος της παγκόσμιας κατακραυγής. 

Γι’ αυτό, επίσης, οι καρδινάλιοι εξέλεξαν ως Πάπα, εις διαδοχήν του Πάπα Βενέδικτου, τον καρδινάλιο της Αργεντινής Χόρχε Μπεργκόλιο, επειδή υποτίθεται ότι δεν βαρύνεται με ανοχή έναντι των παιδόφιλων φραγκοπαπάδων.

Από την μέρα που εξελέγη ο Πάπας Φραγκίσκος προσπαθεί να απαμβλύνει την απέχθεια του κόσμου εναντίον του Βατικανού για το τεράστιο σκάνδαλο που γινόταν ανεκτό για δεκαετίες ή μάλλον για αιώνες.

Τα μέτρα που πήρε, όμως, ήταν επικοινωνιακά -κατά το πλείστον- και όχι ουσιαστικά.

Τα βλέπουν αυτά οι Οικουμενιστές που σπεύδουν ασμένως αγαλλομένω ποδί να εναγκαλιστούν τον Πάπα και να τεθούν υποπόδιο των ποδών του;

Το Βατικανό δεν είναι Εκκλησία, όπως απεφάνθη η εν Κρήτη κακόδοξη Σύνοδος, αλλά συνδικάτο εγκλήματος, στο οποίο κυριαρχούν οι ίντριγκες, το ξέπλυμα του μαύρου χρήματος της μαφίας και η συγκάλυψη των παιδόφιλων φραγκοπαπάδων.

Αλήθεια! Σε τι αποσκοπεί ο διάλογος Ορθοδοξίας και Παπισμού;

No comments:

Post a Comment