Friday, August 17, 2018

ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΑΓΑΛΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΡΚΑΝΣΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ!


ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΑΓΑΛΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΡΚΑΝΣΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ!

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Διαβάσαμε στο ιστολόγιο “Κατάνυξις”:

“Διαμαρτυρίες και αντιδράσεις προκάλεσε η τοποθέτηση ενός χάλκινου αγάλματος σε κυβερνητικό κτίριο στο Αρκάνσας.

Το άγαλμα απεικονίζει ένα φτερωτό πλάσμα με κεφάλι τράγου και ονομάζεται Baphomet. Οπαδοί του Σατανά γιόρτασαν τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος σε διαδήλωση.

Σύμφωνα με το Associated Press, η γιορτή των αποκαλυπτηρίων διοργανώθηκε από την οργάνωση του ναού λατρείας του σατανά, έξω από το κυβερνητικό κτίριο του Αρκάνσας Little Rock. Οι σατανιστές ζητούν να παραμείνει μόνιμα στο χώρο, επικαλούμενοι το δικαίωμα της θρησκευτικής ελευθερίας που τους παρέχει το αμερικανικό σύνταγμα. Ειδάλλως, δήλωσε ένας εκ των διαδηλωτών, θα πρέπει να μην υπάρχει κανένα θρησκευτικό άγαλμα στην περιοχή.”

Εδώ φτάσαμε! Να τοποθετείται έξω από το καπιτώλιο της Πολιτείας Άρκανσας των ΗΠΑ το χάλκινο άγαλμα του διαβόλου και οι σατανιστές να πραγματοποιούν εκδηλώσεις για να γιορτάσουν τα αποκαλυπτήριά του.!!! Επιπλέον προβαίνουν σε ιταμές παραστάσεις για να μείνει το άγαλμα μόνιμα στον χώρο.

Τι να πει κανείς;

Η ανθρώπινη γλώσσα είναι φτωχή για να περιγράψει την κατάντια και την βλασφημία.

Τα αποκαλυπτήρια συνοδεύτηκαν από διαμαρτυρίες χριστιανών ακτιβιστών, αλλά η Πολιτεία επέτρεψε να γίνει το ανοσιούργημα.

Το πιο φοβερό είναι ότι κάτω από το άγαλμα του διαβόλου υπάρχει ένα παιδάκι που ατενίζει με δέος τον διάβολο και στέλλει έτσι τα πιο φρικτά μηνύματα σε όσους το βλέπουν.

Η αποστασία από τον Θεό είναι ένα πράγμα. Το να υπάρχουν άνθρωποι που λατρεύουν τον διάβολο σαν θεό είναι κάτι άλλο. Αλλά το ότι φτάσαμε στο σημείο να στήνουν άγαλμα του διαβόλου έξω από το καπιτώλιο μιας Αμερινανικής Πολιτείας, που βρίσκεται μάλιστα στο λεγόμενο “Bible zone”, είναι κάτι το ασύλληπτο.

Πραγματικά ζούμε στις έσχατες μέρες.

No comments:

Post a Comment