Friday, August 17, 2018

ΤΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΤΕΧΝΑΣΜΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΚΕΝΟ


ΤΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΤΕΧΝΑΣΜΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΚΕΝΟ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Απελευθερώθηκαν επιτέλους οι δύο στρατιωτικοί μας από τις φυλακές των Τούρκων.

Η κυβέρνηση της συμφοράς των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ φρόντισε αμέσως να εκμεταλλευτεί κατά κόρον επικοινωνιακά το γεγονός, για να ξεφύγει από την γενική κατακραυγή για την προδοσία της Μακεδονίας και της Θράκης και των άλλων εθνικών μας θεμάτων, αλλά και για να αποσπάσει την προσοχή του κόσμου από τις πυρκαγιές στην Αττική.

Ο Τσίπρας έστειλε το πρωθυπουργικό αεροπλάνο να τους παραλάβει, ο Κατρούγκαλος συνόδευσε τους απελευθερωθέντες στρατιωτικούς και ο Καμμένος τους παρέλαβε στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης. Ο δε πιο επικίνδυνος όλων -τουτέστιν ο Κοτζιάς-, πανηγύρισε για τους επιτυχείς διπλωματικούς χειρισμούς του.!!! 

Μένει να φανεί κατά πόσον ο Τσίπρας και ο Παυλόπουλος ετοιμάζουν κάποια φιέστα για να αποκομίσουν επικοινωνιακά οφέλη από την απελευθέρωση των δύο στρατιωτικών.

Τελικά, όμως, το επικοινωνιακό τέχνασμα έπεσε στο κενό παρόλη την αφιλότιμη προσπάθεια των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ!

Αν ρίξετε μια ματιά στο διαδίχτυο και στα μέσα κοινωνικής διχτύωσης θα διαπιστώσετε ότι

1.) Σχεδόν όλοι θεωρούν την αποφυλάκιση των δύο στρατιωτικών σαν θαύμα της Παναγίας.

2.) Πολλοί ιεράρχες με κηρύγματα, εγκυκλίους και δηλώσεις τους, απέδωσαν στην Παναγία το θαύμα της αποφυλάκισης των αιχμαλώτων στρατιωτικών και δεν έδωσαν το παραμικρό εύσημο στους άθεους εθνομηδενιστές που μας κυβερνούν.

3.) Όσοι θέλησαν να αναλύσουν το θέμα με πολιτικούς όρους κινήθηκαν στο εξής δίπολο:

α.) Είτε πιστεύουν ότι οι Τσίπρας, Καμμένος και Κοτζιάς δεν έκαναν το παραμικρό για να απελευθερωθούν οι στρατιωτικοί αλλά ότι η απελευθέρωσή τους έγινε πραγματικότητα εξαιτίας της σύγκρουσης Ερντογάν και Τραμπ.

β.) Είτε -ακόμη χειρότερα- ερμηνεύουν την αποφυλάκιση των δύο στρατιωτικών ως καθαρή προδοσία σε βάρος της Θράκης, με την παράδοση των μουφτειών στην Τουρκία.

Σε απλά Ελληνικά οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι.!

Το επικοινωνιακό τους τέχνασμα έπεσε παταγωδώς στο κενό και η απέχθεια της πλειοψηφίας των Ελλήνων έναντί τους μεγαλώνει κάθε μέρα.

Δυστυχώς, όμως, όχι στον βαθμό και στην έκταση που θα έπρεπε, για να εξαναγκαστούν να αποχωρήσουν από την εξουσία.

No comments:

Post a Comment