Wednesday, August 15, 2018

ΤΡΙΑ ΜΙΚΡΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΟΜΗΝΙΑ


ΤΡΙΑ ΜΙΚΡΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΟΜΗΝΙΑ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Αποκαλυπτικό το Δελτίο που εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη Μεσογαίας για την θεομηνία που έπληξε την Αττική.

1.) Καταρχήν πρέπει να απονείμουμε τον δίκαιο έπαινο στον Σεβ. Μεσογαίας κ. Νικόλαο διότι κατόρθωσε, από την πρώτη στιγμή, να οργανώσει ένα τέλειο φιλανθρωπικό σύστημα με τους ιερείς και άλλους συνεργάτες της Μητρόπολής του, για να ανακουφίσει τις ανάγκες των πληγέντων στις πυρόπληκτες περιοχές.

2.) Το δεύτερο στοιχείο που πρέπει να σχολιάσουμε είναι ότι τα χρήματα που δίνονται στην Εκκλησία αξιοποιούνται στο έπακρον, την ώρα που ουδείς νουνεχής άνθρωπος εμπιστεύεται την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, να διαχειριστεί τα δεκάδες εκατομμύρια που στάληκαν για τους πυρόπληκτους.

Οι πιο πολλοί πιστεύουν ότι τα δεκάδες εκατομμύρια, που στάληκαν από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, της Κύπρου και από τους ομογενείς του εξωτερικού, θα καταλήξουν σε κάποιους υπεράκτιους λογαριασμούς των κυβερνώντων.

Ας είναι, λοιπόν, επιφυλακτικοί όλοι έναντι των κρατούντων και ας εμπιστεύονται την Εκκλησία για να διαχειρίζεται τις δωρεές τους.

3.) Το τρίτο στοιχείο που πρέπει να προσεχθεί από το Δελτίο της Μητροπόλεως Μεσογαίας, είναι ότι ένα μεγάλο θαύμα συνέβηκε στις πυρόπληκτες περιοχές. Δεν κάηκε, ούτε καν μούντζωσε, καμιά εκκλησία ή προσκυνητάρι της περιοχής, από την φονική πυρκαγιά, έστω και αν η φωτιά στον περίγυρο των ναών έκανε τα πάντα στάχτη.

Αυτά για όσους ζητούν και δεν βλέπουν θαύματα.

No comments:

Post a Comment