Sunday, August 26, 2018

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ


ΟΙ ΑΓΩΝEΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Στην αμέσως προηγούμενη ανάρτηση, παραθέσαμε το Δελτίο τύπου της οργανωτικής επιτροπής, για την μηχανοκίνητη πορεία που θα πραγματοποιηθεί, στις 2 Σεπτεμβρίου, από την Θεσσαλονίκη στην Βεργίνα για την Μακεδονία μας.

Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι οι εκδηλώσεις εναντίον της προδοσίας της Μακεδονίας μας συνεχίζονται ασταμάτητα.

Πολλά συνέβησαν από την αποφράδα μέρα της συνθηκολόγησης των Πρεσπών, που συνομολόγησε με τον εχθρό η τριανδρία της εθνικής ατίμωσης (Τσίπρας, Κοτζιάς και Καμμένος).

1.) Φονικές πυρκαγιές τεράστιας έκτασης με εκατόμβη ανθρωποθυσιών, 

2.) Ξεπούλημα της Θράκης με την παράδοση των μουφτειών στον Ερντογάν, 

3.) Εμπαιγμός των Ελλήνων για την δήθεν έξοδο από τα μνημόνια, ενώ στην πραγματικότητα οι ανίκανοι, άθεοι και εθνομηδενιστές κυβερνώντες υποθήκευσαν την Ελλάδα στους δανειστές της για πολλές δεκαετίες, 

4.) Συνέχιση της επίθεσης εναντίον του ορθόδοξου χαρακτήρα του μαθήματος των Θρησκευτικών από τους άθεους και Εκκλησιομάχους κυβερνώντες, που ενεργούν σε συνεργασία με τον Αρχιεπίσκοπο της αισχύνης Ιερώνυμο, 

5.) Αποκορύφωση της ανασφάλειας των Ελλήνων με την δολοφονία συμπατριώτης μας από τους λαθρομετανάστες κτλ..

Παρόλα αυτά οι Έλληνες πατριώτες δεν ξεχνούν την προδοσία των Πρεσπών και κρατούν με δυναμικά μέτρα το θέμα στην επικαιρότητα.

Τους αξίζει κάθε έπαινος!

Έτσι ακριβώς πρέπει να γίνει! Ασφαλώς και δεν θα σταματήσουμε να διαμαρτυρόμαστε για την προδοσία της Θράκης, για την ανικανότητα των κυβερνώντων στον οικονομικό τομέα, για την παράνομη μαζική λαθρομετανάστευση μουσουλμάνων, που εποικίζουν συστηματικά και κατόπιν σχεδίου την πατρίδα μας, για τον Οικουμενισμό, για όσα αντορθόδοξα και εθνομηδενιστικά συμβαίνουν στην πατρίδα μας, και για όσα άλλα απαράδεκτα συμβαίνουν.

Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι ξεχάσαμε την προδοσία της Μακεδονίας μας ή ότι θα αφήσουμε ανενόχλητους τους εθνομηδενιστές κυβερνώντες που συνομολόγησαν την προδοσία σε βάρος του έθνους μας.

Άλλωστε η συνέχιση του αγώνα εναντίον της συμφωνίας των Πρεσπών δεν είναι μόνον αγώνας για την σωτηρία της Μακεδονίας, αλλά αποτελεί -σε κάποιο βαθμό- τροχοπέδη για να μην ακολουθήσει η προδοσία της Βορείου Ηπείρου και της ΑΟΖ των Διαποντίων νήσων.

Ούτε που χρειάζεται φυσικά να τονίσουμε ότι η μόνη ασφαλιστική δικλείδα ότι δεν θα γίνουν και άλλες προδοσίες είναι η άμεση απομάκρυνση των εθνομειοδοτών των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ από την εξουσία.

No comments:

Post a Comment