Friday, September 2, 2011

ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΝΙΤΣΗΣ


ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΙΕΡΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕΒ. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΚΟΝΙΤΣΗΣ κ. ΑΝΔΡΕΑ


Του Ιατρού κ. Λυκούργου Νάνη

==========


Ο Μητροπολίτης Κονίτσης εν τη ρύμη του λόγου του και μη δυνάμενος να συγκρατήσει την ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΑ δικαιολογημένη αγανάκτησή του για την αθλιότητα της δημόσιας ζωής, εξετράπη σε εκφράσεις επιθετικές και ενδεχομένως απάδουσες σε ιεράρχη.


Οι εγκαλούντες όμως αυτόν καλό θα ήταν να προβληματιστούν πάνω στην ουσία των όσων είπε κι όχι σε αυτές καθ’ εαυτές τις εκφράσεις!


Η κατάσταση με την κυβέρνηση των ανδρεικέλων, την αντίχριστη και δαιμονοκίνητη, που προκλητικότατα αντινομοθετεί τω αιωνίω νομοθέτη Χριστώ έχει φθάσει στο απροχώρητο!


Το μνημόνιο της εξαθλίωσης, οι εμπράγματες εγγυήσεις, η προδοτική στάση της στα εθνικά θέματα, η σχεδιαζόμενη νομιμοποίηση της σεξουαλικής διαστροφής, η επαίσχυντη εικαζόμενη συναίνεση που στραγγαλίζει την ελευθερία του προσώπου, η ελεύθερη καλλιέργεια του αργού θανάτου, η υποβάθμιση του μαθήματος των θρησκευτικών, το άθλιο έγγραφο του υπουργείου α-παιδείας που συνιστά να μην χτυπούν οι καμπάνες των ναών, τα βρίθοντα ανθελληνισμού και αντιχριστιανισμού σχολικά εγχειρίδια και τόσα άλλα... κατορθώματα της ξενοκίνητης κυβέρνησης του ΓΑΠ δε συγκίνησαν τους επικριτές του δεσπότη!


Τι έπαθαν;


Γλωσσοδέτη;


΄Οσο για την ανακοίνωση του γραφείου τύπου της "ωραίας κοιμωμένης" - τουτέστιν της ΔΙΣ - θα ήθελα να γνωρίζω ποιος τη συνέταξε σε μεταβατική και νεκρά περίοδο κι αν ενημερώθηκαν, που πολύ αμφιβάλλω, τα μέλη της καινούριας ΔΙΣ.


ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΞΥΠΝΗΣΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ! ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ;



ΠΗΓΗ:


Αναστάσιος


No comments:

Post a Comment