Saturday, June 29, 2019

ΜΑΥΡΕΣ ΜΕΡΕΣ -ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ- ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ


ΜΑΥΡΕΣ ΜΕΡΕΣ -ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ- ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Μαύρες μέρες αναμένουν την Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας, με την ενθρόνιση του -από πολλές απόψεις- προβληματικού Αρχιεπισκόπου Μακαρίου.

Η ευθύνη για την απαράδεκτη εκλογή βαρύνει εξ ολοκλήρου τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο, ο οποίος -χωρίς ίχνος φόβου Θεού- εκλέγει αρχιερείς του φυράματος του Σεβ. Αυστραλίας για να ποιμάνουν επίφθονους Θρόνους του Οικουμενικού Πατριαρχείου.

Είναι τόσο οδυνηρό να ξέρεις ότι αυτός ούτος ο Οικουμενικός Πατριάρχης -ο Πατριάρχης τους Γένους μας-, που φυλάγει Θερμοπύλες στην Πόλη των ονείρων μας, εκλέγει Οικουμενιστές, νεωτεριστές, εκκοσμικευμένους ή και διαβεβλημένους αρχιερείς, οι οποίοι δεν έπρεπε να διανοούνται να στέκονται μπροστά το Άγιο Θυσιαστήριο.

Δεν φτάνει το ότι οι αγνοί Ομογενείς της Αυστραλίας αναγκάστηκαν να υποστούν τον θρασύτατο και κακόδοξο αρχιοικουμενιστή Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας κυρό Στυλιανό, για 45 ολόκληρα χρόνια, τώρα ο Παναγιώτατος στέλλει νέο "μονιό άγριο" στον αμπελώνα του Κυρίου για να ποιμάνει την Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας.

Αυτή δυστυχώς είναι η αγάπη του Παναγιώτατου για το ποίμνιο που του ενεπιστεύθη ο Θεός.!!!

Διερωτώμαι πραγματικά: Δεν σκέφτεται ο Παναγιώτατος ότι υπάρχει Θεός και Ημέρα της Κρίσεως, που θα μας κρίνει όλους για όσα πονηρά σκεφτήκαμε, είπαμε και πράξαμε και ο Οποίος θα κρίνει ακόμη πιο αυστηρά όσους είναι από τον Θεό ταγμένοι να είναι επίσκοποι, δηλαδή φρουροί της πίστης μας;

No comments:

Post a Comment