Wednesday, June 19, 2019

ΛΕΙΠΕΙ Ο ΜΑΡΤΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΣΤΗ;


ΛΕΙΠΕΙ Ο ΜΑΡΤΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΣΤΗ;

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Διαβάσαμε στην “Ρομφαία”:

“Στο Διαθρησκειακό Συνέδριο με θέμα «Από τη Διαθρησκειακή και Διαπολιτισμική Συνεργασία στην Ανθρώπινη Αλληλεγγύη», μίλησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γαλλίας κ. Εμμανουήλ σήμερα το πρωί.

Το συνέδριο πραγματοποιείται στην πρωτεύουσα της Αυστρίας από τον Ηγέτη των Μουσουλμάνων του Καυκάσου, Σεΐχη Allaahshukur Padhazade.

Συνδιοργανωτές είναι ο Διαθρησκευτικός Οργανισμός KAICIID, του οποίου μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου είναι ο Μητροπολίτης Γαλλίας, η Πρεσβεία του Αζερμπαϊτζάν στην Αυστρία, το Κέντρο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Γενεύης και το Διεθνές Διαθρησκευτικό και Διαπολιτισμικό Κέντρο του Μπακού.”

Λείπει ο Μάρτιος από την Τεσσαρακοστή; Όχι βέβαια. 

Ούτε ο Σεβ. Γαλλίας Εμμανουήλ από Οικουμενιστικές εκδηλώσεις.

Ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Σείχη των μουσουλμάνων του Καυκάσου εκπρόσωποι διαφόρων θρησκειών και χριστιανικών Ομολογιών. Δυστυχώς παρεβρέθη και ο Σεβ. Γαλλίας, αλλά και εκπρόσωποι άλλων Ορθοδόξων Εκκλησιών, όπως δείχνει η παράπλευρη φωτογραφία.

Δεν κατανοούμε δύο πράγματα:

1.) Ποια η πρακτική ωφέλεια αυτών των συνεδρίων και συναντήσεων;

Προφανώς καμία επειδή οι εξτρεμιστές μουσουλμάνοι που προβαίνουν σε τρομοκρατικές ενέργειες ούτε συμμετέχουν, ούτε -πολλώ μάλλον- δεσμεύονται από τις αποφάσεις και τις εισηγήσεις που εκδίδουν τέτοιας μορφής Συνέδρια.

2.) Το κυριώτερο.! Αυτά τα συνέδρια δεν έχουν μεν καμία πρακτική ωφέλεια για το θέμα της τρομοκρατίας, πλην όμως εξυπηρετούν τα μέγιστα 

α.) Τον λεγόμενο “λαικό Οικουμενισμό” και μάλιστα τον Διαθρησκειακό “λαικό Οικουμενισμό” που προωθεί την πανθρησκεία και την Βατικάνεια αίρεση των λεγόμενων “Αβρααμικών” θρησκειών, η οποία καταλύει την μοναδικότητα της αλήθειας που κατέχει η Ορθόδοξη Εκκλησία, και

β.) Αποενοχοποιούν το Ισλάμ και το παρουσιάζουν δήθεν ως θρησκεία ειρήνης.!!!

Όντως! Τόσο πολύ είναι θρησκεία ειρήνης το Ισλάμ ώστε το Κοράνι χωρίζει τον πλανήτη στο στρατόπεδο του Ισλάμ και στο στρατόπεδο του πολέμου, που πρέπει να καταληφθεί "διά πυρός και σιδήρου".!!!! 

No comments:

Post a Comment