Wednesday, June 12, 2019

ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΡΙΤΩΣΕ! Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ, ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ, ΕΞΕΛΕΞΕ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΚΛΗΡΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΘΥΑΤΕΙΡΩΝ


ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΡΙΤΩΣΕ! 
Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ, ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ, ΕΞΕΛΕΞΕ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΚΛΗΡΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΘΥΑΤΕΙΡΩΝ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Διαβάσαμε στην Romfea.gr:

"Νέο Αρχιεπίσκοπο Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας εξέλεξε πριν από λίγο η Αγία και Ιερά Σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου.

Η Αγία και Ιερά Σύνοδος εξέλεξε παμψηφεί τον Σεβ. Μητροπολίτη Δαρδανελλίων Νικήτα νέο Αρχιεπίσκοπο Θυατείρων.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Δαρδανελλίων, υπέρτιμος και έξαρχος παντός Ελλησπόντου, κ. Νικήτας (Λιούλιας), εγεννήθη εις Tampa, Florida, των Ηνωμένων Πολιτειών το 1955.

Την δε 2αν Δεκεμβρίου 1996 εξελέγη παμψηφεί Μητροπολίτης Χόνγκ Κόνγκ και εχειροτονήθη την 14ην ιδίου εις τον Πατριαρχικόν Ναόν του Αγίου Γεωργίου.

Η ενθρόνισίς του εγένετο εις τον Καθεδρικόν Ναόν του Αγίου Λουκά Χόνγκ Κόνγκ την 12ην Ιανουαρίου 1997 και κατέστη πρώτος κανονικός ποιμενάρχης της νεοιδρυθείσης Μητροπόλεως Χόνγκ Κόνγκ, μετατεθείς εις την Ιεράν Μητρόπολιν Δαρδανελλίων κατά το έτος 2007.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης είναι Διευθυντής του εν Berkeley Η.Π.Α. Πατριαρχικού Ορθοδόξου Ινστιτούτου «Πατριάρχης Αθηναγόρας»."

Παναγιώτατε! 

Όταν εσείς τα λιοντάρια -οι "Μελιτωνοχατζήδες" -ορμήξετε δεν υπάρχει δύναμη να σας σταματήσει, μας διαβεβαίωσε ο Oικουμενιστής και Νεορθόδοξος Μητροπολίτης Χαλκηδόνος Αθανάσιος.

Έστω και αν δεν το πιστεύετε, Παναγιώτατε, υπάρχει Κάποιος που μπορεί να σας σταματήσει. Και αν τυχόν δεν το ανακαλύψετε σε αυτή την ζωή θα το ανακαλύψετε σίγουρα εν Ημέρα Κρίσεως.

Δεν έφτανε που φορτώσατε τον Προύσσης Ελπιδοφόρο στην Αρχιεπισκοπή Αμερικής, δεν σας έφτανε που στείλατε τον επικίνδυνο, από πολλές απόψεις, Χριστουπόλεως Μακάριο στην Αυστραλία (λές και λίγα τράβηξε για τέσσερις δεκαετίες η Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας στα χέρια του θρασύστομου και κακόδοξου Οικουμενιστή Χαρκιανάκη), τώρα εκλέξατε Αρχιεπίσκοπο Θυατείρων τον Δαρδανελλίων Νικήτα.!!!

Παναγιώτατε! 

1.) Για ποιο λόγο ο Σεβ. Χονγκ Κόνγκ Νικήτας αναγκάστηκε να παραιτηθεί από τον Θρόνο του;

2.) Για ποιο λόγο ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος πρώην Αμερικής Δημήτριος προέβαλε -απολύτως προς τιμή του- σθεναρή αντίσταση για να μην εκλεγεί Μητροπολίτης Σικάγου ο Σεβ. Δαρδανελλίων;

3.) Γιατί εκλέξατε ένα βαμμένο Οικουμενιστή ως Αρχιεπίσκοπο Θυατείρων, που προίσταται του Ιδρύματος "Πατριάρχης Αθηναγόρας'';

Παναγιώτατε! Λυπάμαι να παρατηρήσω ότι οι ατέλειωτοι οικουμενιστικοί σας ακροβατισμοί και η συνεχής προώθηση -παρά την γενική κατακραυγή- εντελώς ακατάλληλων κληρικών για να πληρωθούν επιτελικές θέσεις του Οικουμενικού Πατριαρχείου μαρτυρούν ότι δεν φοβάστε τον Θεό.!

1 comment:

  1. Και πώς θα τον φοβηθούνε τον Θεο, όταν ο πάτερ Ρωμανίδης και οι γνωστοί μαθητές του, από την ημιμάθεια τους στο θέμα, υποκρίνομενοι οτι είχαν διαβάσει όλα τα σχετικά λόγια των Αγίων Πατέρων δογμάτισαν περι "ακτιστης" κολασης..και παραβιάση της ελευθερης βουλησης με υπερφυσικη μετα του ...Θεου κοινωνια των κολασμενων?

    Δεν σεβάστηκαν ουτε τους τοσους Αγιους ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ, οχι μονο τους πρωτους πατέρες, ουτε τοσους αρχιμανδριτες και αγιογραφους, θεωρωντας τις αγιογραφίες τους πλανερες...
    ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ...Αντε μετα να πεισεις τους σχολαστικούς λατινους θεολογους οτι εχεις την αληθεια, οταν θεολογεις χωρις τα λογια των Αγιων..

    ReplyDelete