Wednesday, June 5, 2019

ΤΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΘΕΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΠΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ


ΤΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΘΕΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΠΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ

Του ιατρού κ. Λυκούργου Νάνη
=====

Oι αντίχριστοι πολιτικοί εξουσιαστές, της πατρίδας μας τα τέκνα αυτά του σατανά, λίγο προτού παραδώσουν την εξουσία στους καραδοκούντες πολιτικούς "μεσσίες" της αντιπολίτευσης, και αμέσως μετά το εκλογικό στραπάτσο που υπέστησαν, ετοιμάζονται να καταφέρουν ένα ακόμη πλήγμα στις αξίες που διαχρονικά στήριξαν αυτό το Έθνος και με τις οποίες το τελευταίο έχει ταυτίσει την υπόστασή του.

Παραμονές των εθνικών εκλογών, καταθέτουν σχέδιο νόμου, οι α-θεόφοβοι και α-δίστακτοι πολιτικάντηδες, με το οποίο αποποινικοποιείται η βλασφημία των Θείων και της ορθοδόξου χριστιανικής πίστεως γενικότερα, εκπληρώνοντας, κατ’ αυτόν τον τρόπο, ένα χρόνιο και υποκάρδιο πόθο τους, συμβατό με τη διεστραμμένη "ιδεολογία" τους, καθώς και τις σχετικές δεσμεύσεις που ανέλαβαν, απέναντι στα νεοταξίτικα, υπερ-εθνικά, υπερ-ατλαντικά και εξω-θεσμικά κέντρα εξουσίας, των οποίων και θλιβεροί εντολοδόχοι τυγχάνουν και από τα οποία αντλούν την υπόστασή τους.

Εντάσσεται, αναντιλέκτως, και αυτή η ελεεινή νομοθετική πρωτοβουλία τους στα πλαίσια της γενικότερης νομοθετικής επιδρομής τους σε βάρος της Εκκλησίας, του Έθνους, της ηθικής, της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και αυτοσεβασμού, του υγιούς και αληθινού πολιτισμού.

Ακόρεστη η μανία τους για ξεθεμέλιωμα, γκρέμισμα, ανατροπή των πάντων. Χαλαστάδες και γκρεμιστάδες, ισοπεδωτές και ανατροπείς, εργάτες της ανομίας. Ήλθαν μονάχα για να καταστρέψουν και αποδομήσουν, σύμφωνα, άλλωστε, και με την κεντρική επιταγή του κινήματος της δυσώνυμης "πολιτικής ορθότητας", της οποίας και αποτελούν πιστούς υπηρέτες και θεράποντες.

Απογυμνωμένοι, ιδεολογικά, από κάθε μεταφυσικό και ηθικό έρμα, μηδενιστές, τιποτόφρονες, ανιδανικοί, "ων το τέλος απώλεια, ων ο θεός η κοιλία και η δόξα εν τη αισχύνη αυτών".

Η ηθική και πνευματική ζημία που έχουν επιφέρει στα λίγα, σχετικώς, χρόνια που κυβέρνησαν  το δύστηνο αυτόν τόπο είναι πρωτοφανής και άνευ προηγουμένου! Χωρίς να αμνηστεύουμε τα εγκλήματα όλων των προηγουμένων κυβερνήσεων (κατά το γραφικό "ο κόσμος όλος εν τω πονηρώ κείται", άρα και ο χώρος των πολιτικών εξουσιαστών), εν τούτοις δεν μπορούμε, εάν είμαστε στοιχειωδώς τίμιοι με την αλήθεια, να μην αναγνωρίσουμε και παραδεχθούμε ότι οι σήμερον κυβερνώντες σε ελάχιστο, σχετικώς, χρόνο κατάφεραν να ξεπεράσουν κατά πολύ, τόσο ποιοτικά όσο και ποσοτικά, όλους μαζί τους προηγούμενους σε αδιστακτωσύνη, ασέβεια, βλασφημία, ξεπεσμό, ανηθικότητα, εξαχρείωση,περιφρόνηση των αξιών του Έθνους και της λαικής βουλήσεως.

"Αλλαγή" φύλου από τα δεκαπέντε!!!, νομιμοποίηση της σεξουαλικής διαστροφής και ανωμαλίας με την καθιέρωση του δυσώνυμου, ελεεινού και τρισαθλίου, "συμφώνου συμβίωσης" των σοδομιτών, "έμφυλες ταυτότητες", "θεματικές εβδομάδες", ντύσιμο της Βουλής στα χρώματα του gay-pride, διαστροφική μετάλλαξη του μαθήματος των Θρησκευτικών, αναδοχή των αθώων και ανεύθυνων παιδιών από τους σοδομίτες!!!, προδοσία της Μακεδονίας μας και τώρα αποποινικοποίηση της βλασφημίας των Θείων!!!

Και αυτοί μεν κάνουν τη δουλειά τους! Δέσμιοι των στρεβλών και διεστραμμένων αξιολογικών τους κριτηρίων. "Ων το κρίμα ένδικον εστιν", εάν δεν μετανοήσουν. Σκληρή αλλά τόσο μα τόσο δίκαιη τιμωρία τους επιφυλάσσεται από το δικαιοκρίτη Κύριο για τα ιδιαζόντως ειδεχθή ηθικά και πνευματικά εγκλήματα και ανοσιουργήματα που διέπραξαν, όσο και αν καγχάζουν, μειδιούν και ειρωνεύονται όταν ακούν για μέλλουσα κρίση και ανταπόδοση. Διέφθειραν ασύστολα ένα λαό και μάλιστα τη νεότητα και τα παιδιά! Θα πληρώσουν γι αυτό! "Θεός ου μυκτηρίζεται", "φοβερόν το εμπεσείν εις χείρας Θεού ζώντος", "πάσα παράβασις και παρακοή έλαβεν ένδικον μισθαποδοσίαν".

Το θέμα είναι πώς αντέδρασαν η διοίκηση της Εκκλησίας της Ελλάδος, η λεγόμενη "πνευματική ηγεσία" του Έθνους και η πλειοψηφία του ΔΗΘΕΝ  ευσεβούς ελληνικού λαού.

Αναφορικά με την πρώτη "και διηγώντας τα να κλαις"...Ανώδυνες και πλατωνικές διαμαρτυρίες αντί για μύδρους και κεραυνούς από άμβωνος, για μαζικά συλλαλητήρια (και παλαιότερα αλλά και προσφάτως, για παρόμοιες αιτίες και αφορμές, η Εκκλησία της Μολδαβίας "μας έβαλε τα γυαλιά" κατά το κοινώς λεγόμενο), αντί για απαγόρευση εισόδου των θεομπαικτών πολιτικών αρχόντων στους ιερούς ναούς και τους εκκλησιαστικούς χώρους, αντί για αποκοπή τους από την εκκλησιαστική κοινωνία, αντί για κήρυξη της Εκκλησίας εν διωγμώ από το ΔΗΘΕΝ φιλόχριστο, γράφε αντίχριστο, κράτος.

Περισσεύουν, όμως, τα ουζάκια και οι διαχύσεις με τον ολετήρα της πάλαι ποτέ εθνικής παιδείας, νυν δε α-παιδείας Γαβρόγλου, καθώς και με τον αρχιτέκτονα της καταστροφικής πολιτικής πρωθυπουργό, τον και προδότη της Μακεδονίας, από τη μεριά του αρχιεπισκόπου, μητροπολιτών καθώς και του επισκόπου Θεσπιών με τους ατέλειωτους ασπασμούς και τα χαμόγελα...
Εάν εξαιρέσει κανείς ελάχιστους ευθαρσείς μητροπολίτες, που στοχοποιούνται κατά τρόπο ελεεινό από το ποικίλο κατεστημένο, οι πλείστοι προδίδουν ασύστολα την ιερή αποστολή τους. Έχουν μετατραπεί σε επισκοπίδια. Έφθασαν στο αίσχιστο σημείο να βραβεύσουν, τόσο μεμονωμένα όσο και εν συνόδω, τον πρόεδρο της Δημοκρατίας που έθεσε τη υπογραφή του κάτω από αντίχριστα και βέβηλα νομοθετήματα!!! "Ποιμένες πολλοί διέφθειραν τον αμπελώνα μου"...

Οι τραγικοί αυτοί άνθρωποι αυτοί μάλλον έχουν λησμονήσει το παύλειο "έλεγξον, επιτίμησον" και στοιχίζονται με το κοσμικό "λούφαξον, κάθευδον, εφησύχαζον" και "επευλόγησον με τον τρόπο σου τα αίσχη τους"..

No comments:

Post a Comment