Wednesday, June 5, 2019

Ο ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΣ ΙΑΤΡΟΣ κ. ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ ΝΑΝΗΣ


Ο ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΣ ΙΑΤΡΟΣ κ. ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ ΝΑΝΗΣ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου

=====

Ιωαννίνων: ''Όλοι μαζί κάναμε κάτι το οποίο είναι μεγάλος άθλος'' (ΦΩΤΟ

“"Φοβερή" ποιμαντική ασχολία, δεν νομίζετε; Μετά τον "πράσινο" πατριάρχη έχουμε το "μητροπολίτη της ανακύκλωσης"...Αυτό και αν είναι φλέγον και ζέον και τσουρουφλίζον "ποιμαντικό" πρόβλημα!!!”

σχολιάζει ο φίλος ιατρός κ. Λυκούργος Νάνης για τις ναρκισσιστικές δηλώσεις του Σεβ. Ιωαννίνων για την ανακύκλωση.

Τι να σας κάνω γιατρέ μου; Μια ζωή είστε αδιόρθωτος.

Ακούς εκεί να μη κατανοείτε ότι η ανακύκλωση, οι χελωνίτσες καρέτα-καρέτα, η διάσωση των πολικών αρκούδων, οι προσευχές στην (άκουσον! άκουσον!) “μητέρα γαία” και οι κρουαζιέρες σε πολυτελείς θαλαμηγούς σε όλους τους μεγάλους ποταμούς του κόσμου δεν είναι πρώτιστο ποιμαντικό καθήκον των ποιμένων της Εκκλησίας.!!!

Φταίω, λοιπόν, που βάζω σκίτσο πάνω από όλες σας τις αναρτήσεις “φωνή βοώντος εν τη ερήμω”;

Και πού ξέρετε;

Όταν μελλοντικά βάλετε μυαλό θα αλλάξουμε το σκίτσο και θα βάλουμε την φωτογραφία της συνάντησης του “Πάπα” Παύλου ΣΤ΄και του Πατριάρχη Αθηναγόρου. Του Μεγάλου Αθηναγόρου όπως αρέσκονται οι Οικουμενιστές να αποκαλούν τον Μεγάλο Αποστάτη της Πίστης μας Αθηναγόρα.

Αν πάλιν αυτό δεν σας εμπνέει μη στενοχωρείστε. Μπορώ κάλλιστα να βάζω στις αναρτήσεις σας την φωτογραφία του Πατριάρχη Βαρθολομαίου με τον “Πάπα” Φραγκίσκο ή με τον “Πάπα" Βενέδικτο την ώρα που ανταλλάσσουν λειτουργικό ασπασμό στον πατριαρχικό ναό του Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι.

Καθόλου, λοιπόν, μη στενοχωρείστε! Δεν χαλώ καρδιές για τέτοια μικροπράγματα.

2 comments:

  1. Ανήκει και αυτός στο club των ψυχοπαθών , καθυστερημένων , κομπλεξικών ....Πρέπει νά τον εξετάσει κανένας καλός γιατρός ! Π.χ. ο Θερμός , ο Φάρος ....

    ReplyDelete
  2. Γίνεται ιδιαίτερη μνεία εις τα κείμενα της Αγίας και Μεγάλης Συνόδου και περί των διαστημικών σκουπιδιών που ταλανίζουν τους πιστούς. Εγώ περπατάω αγναντεύοντας ψηλά και λέγοντας πότε θα μου πέσει κανά τηλεσκόπιο στο κεφάλι. Ο Παναγιώτατος και πάντες οι σεπτοί ιεράρχες της Συνόδου έθεσαν την καλή και σωτήρια ανησυχία εις την ψυχήν μου.

    ReplyDelete