Saturday, April 7, 2018

ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΣΕΒΕΙΣ ΣΚΕΠΤΙΚΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ


ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΣΕΒΕΙΣ ΣΚΕΠΤΙΚΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Διάφοροι ασεβείς σκεπτικιστές -μεταξύ των οποίων και εκπρόσωποι διαφόρων δογμάτων στα Ιεροσόλυμα- αμφισβητούν -μερικώς ή ολοκληρωτικά- το θαύμα του Αγίου Φωτός και προσκομίζουν διάφορα έωλα επιχειρήματα για να στηρίξουν την ασέβειά τους.

Το χειρότερο! Εκτός από εκπροσώπους ξένων δογμάτων, υπάρχουν και ορισμένοι Ορθόδοξοι -δυστυχώς κληρικοί και θεολόγοι-, οι οποίοι αμφισβητούν το θαύμα.!!!

Μεταξύ αυτών ο Οικουμενιστής Παγκοσμιοσυμβουλίτης Μέγας Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου π. Γεώργιος Τσέτσης και ο αρχηγέτης των Νεορθοδόξων και των Νεονικολαιτών κ. Χρήστος Γιανναράς.

Παρακαλούμε τους καλούς αναγνώστες να δουν το βίντεο της ανάρτησης ή τουλάχιστον τα τελευταία 6 λεπτά του.

Θα διαπιστώσουν ότι πάρα πολλοί πιστοί, που κρατούν στα χέρια τους δέσμη 33 κεριών, βάζουν πάνω στη φλόγα του Αγίου Φωτός το χέρι ή το πρόσωπο ή την γενειάδα ή τα μαλλιά τους.

Χωρίς φυσικά να καίγονται.!

Κατά τα άλλα δεν τελείται μέγα θαύμα στα Ιεροσόλυμα κάθε χρόνο με την τελετή του Αγίου Φωτός.!!!

Και ασφαλώς αυτό το θαύμα δεν έγινε μόνον φέτος, αλλά γίνεται κάθε χρόνο.

Πώς εξηγούν οι αιρετικοί, οι σκεπτικιστές και οι ασεβείς το φαινόμενο;

Γιατί δεν μεταβαίνουν στα Ιεροσόλυμα το Πάσχα για να διαπιστώσουν -ιδίοις όμμασιν- το χιλιομαρτυρημένο αυτό μεγάλο θαύμα της Εκκλησίας;

Σε όλα τα μέρη του κόσμου -και δη στην Ελλάδα και στην Κύπρο- εκατοντάδες χιλιάδες πιστοί παρεβρέθηκαν στην τελετή του Αγίου Φωτός και διαπίστωσαν την αλήθεια του θαύματος.

Γι' αυτό οι ασεβείς φλυαρίες των αιρετικών και των ασεβών καθόλου δεν αγγίζουν την καρδιά των πιστών.

1 comment: