Sunday, April 29, 2018

ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΣΧΗΜΙΕΣ ΣΤΗ ΣΥΡΟ


ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΠΟΤΕ ΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΣΧΗΜΙΕΣ ΣΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΣΥΡΟΥ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Απλά δεν σταματούν ποτέ οι οικουμενιστικές ασχημίες στη Μητρόπολη Σύρου.

Ο Σεβ. Σύρου κ. Δωρόθεος, πριν λίγες μέρες, προσκάλεσε τον παπικό "επίσκοπο" Σύρου Πέτρο, σε ορθόδοξο ναό και του έδωσε τιμητική θέση στο παραθρόνιο, στη λειτουργία για την εορτή του Αγίου Γεωργίου του Μεγαλομάρτυρος.

Και τώρα ο Σεβ. κ. Δωρόθεος -όπως δείχνει η φωτογραφία που προτάσσεται της ανάρτησης- παρέστη, σε υπεροχική θέση σε Παπικό ναό, κατά την τέλεση παπικής “Λειτουργίας” προς τιμή του Αγίου Γεωργίου.

Επομένως Σεβασμιώτατε;

Ποιο μήνυμα στέλλετε στο ποίμνιό σας;

Ότι δεν έχει καμία ουσιαστική σημασία αν είσαι Ορθόδοξος ή Παπικός ή αν εκκλησιάζεσαι σε ορθόδοξο ή σε παπικό ναό.

Με άλλα λόγια η Μητρόπολη Σύρου μετεβλήθη στην πράξη σε ουνιτική Μητρόπολη.

Λέτε βέβαια πολλά και διάφορα για την ανάγκη ειρηνικής συνύπαρξης Ορθοδόξων και Παπικών στη Μητρόπολή σας τα οποία στερούνται πάμπαν ουσιαστικών επιχειρημάτων.

Από τα πολλά παραδείγματα που θα μπορούσαμε να σας φέρουμε ας περιοριστούμε σε όσα συμβαίνουν στις Μητροπόλεις Χίου, Εδέσσης και Κεφαλληνίας.

Γιατί οι οικείοι ιεράρχες Μάρκος, Ιωήλ και Δημήτριος δεν προσκαλούν τους Παπικούς και τους Ουνίτες στις δικές τους Μητροπόλεις, για να τους δώσουν τιμητική θέση σε παραθρόνια κατά την τέλεση της Θείας Λειτουργίας και γιατί δεν πηγαίνουν σε Παπικούς και Ουνίτικους ναούς κατά την τέλεση της “Λειτουργίας” των αιρετικών, για να προωθήσουν την ειρηνική συνύπαρξη του ποιμνίου τους;

Επιπλέον! Γιατί οι ως άνω Σεβασμιώτατοι αρχιερείς δεν κάνουν, όπως κάνετε εσείς, κοινές ποιμαντικές παραστάσεις με τους αιρετικούς "επισκόπους" των δικών τους Μητροπόλεων;

Θερμά σας παρακαλούμε, Σεβασμιώτατε, να σταματήσετε να εξουνιτίζετε το ποίμνιό σας και να σκανδαλίζετε, με παντοειδείς οικουμενιστικές ασχημίες, τους ανά την Οικουμένη πιστούς.

No comments:

Post a Comment