Sunday, April 15, 2018

ΑΡΑΓΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΗ ΣΦΗΚΟΦΩΛΙΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΗΦΗΝΕΣ;


ΑΡΑΓΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΗ ΣΦΗΚΟΦΩΛΙΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΗΦΗΝΕΣ;

Του ιστολογίου katanixis.gr
=====

Αν έχει τύχει να παρακολουθήσετε το Τρίτο πρόγραμμα της Ελληνικής ραδιοφωνίας, θα καταλάβετε τι εννοούμε. Είτε για καλό είτε για κακό, ακόμη και ο κόσμος να χαλάσει... στο Τρίτο "το βιολί τους". Ούτε επικαιρότητα, ούτε διακοπές νερού, ούτε αυτές οι σειρήνες του πολέμου ταράζουν την "μακαριότητα" του Τρίτου. Ήρθαν μνημόνια έφυγαν (λέμε τώρα), συντάξεις πείνας, επιδόματα φτώχειας, ανεργία στο κόκκινο, χρέη και αυτοκτονίες στα όρια της κοινωνικής εξαθλίωσης, στο Τρίτο το πρόγραμμά τους. Συμφωνικές ορχήστρες, κλασσική μουσική και η ζωή συνεχίζεται.

Εσχάτως στην Ορθοδοξία ισχυροποιείται ένα αιρετικό κονκλάβιο, σαν το Τρίτο πρόγραμμα της Ελληνικής ραδιοφωνίας: οι Οικουμενιστές Αρχιερείς και πανεπιστημιακοί δάσκαλοι. Ο κόσμος κυριολεκτικά φλέγεται και εκείνοι το βιολί τους! Αντλούν τη νομιμοποίησή τους από την ψευδοσύνοδο του Κολυμπαρίου, εμπνέονται από τον ίδιο τον Οικουμενικό Πατριάρχη που έχει προ πολλού απεμπολήσει τους Αγίους Πατέρες της Εκκλησίας μας. Η διγλωσσία και το ψεύδος στολίζονται με αγαπολογία και μεταπατερικές θεολογικές πομφόλυγες.

Είναι χρέος τους να τιμήσουν τους προπάτορες της Οικουμενιστικής αιρέσεως και στο πλαίσιο αυτό διοργανώνουν ομιλίες και συνέδρια και συμπόσια και ημερίδες και εσπερίδες και "νυχτερίδες". Εκείνοι λοιπόν "το βιολί τους" εργάζονται με αυτοθυσία την συνοδική νομιμοποίηση της παναιρέσεως του Οικουμενισμού στην Ορθόδοξη Εκκλησία. Η απογοήτευση και η θλίψη είναι διπλή όταν πέφτουν οι μάσκες και για Ιεράρχες που μέχρι προ ολίγου ήθελαν να λέγονται παραδοσιακοί.

Άγιε Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς και άγιε Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, δεν αισχύνεστε για την προεδρία σας σε αυτό το οικουμενιστικό συνέδριο; Παριστάνετε τους παραδοσιακούς, εμείς καλά σας γνωρίζουμε βέβαια, αλλά στο λαό αυτήν την εικόνα προβάλετε και από την άλλη συμμετέχετε στο συνέδριο της ντροπής νομιμοποιώντας το; 

Όταν αύριο οι του Φαναρίου θα επιχειρήσουν την αγιοκατάταξη του μασόνου  Αθηναγόρα, από τώρα γνωρίζουμε ποιοι θα κρύβονται από πίσω. Θα έπρεπε να έχετε την ευαισθησία να αρνηθείτε την πρόσκληση συμμετοχής, αλλά φαίνεται άλλα κατεργάζεστε. Ο πιστός λαός του Θεού σας πήρε είδηση.

No comments:

Post a Comment